Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
Berita

Pengarah John Wick, Chad Stahelski Akan Bantu Arahkan Adegan Aksi “Birds Of Prey”

Pada bulan yang lalu, studio Warner Bros. telah dilaporkan ‘tidak gembira’ dengan filem Birds of Prey arahan Cathy Yan. Walaupun mendapat respon positif dari penonton semasa tayangan ujian, para eksekutif studio tersebut dikatakan tidak berpuas hati dengan hasil akhir filem terbaru mereka itu.

Kini, laporan dar laman The Hollywood Reporter mendedahkah, pengarah filem John Wick, Chad Stahelski telah disenaraikan pendek untuk membantu membuat perubahan terhadap filem Birds of Prey, 

Pembikin filem tersebut dilaporkan akan menjadi pengarah unit kedua dan bekerjasama dengan pengarah Cathy Yan untuk merencana serta mengarahkan adegan-adegan aksi dalam filem tersebut. Nama Stahelski juga dilaporkan tidak akan dikreditkan

Hasil kerja Stahelski tidak akan dikreditkan dan syarikatnya, firma 87 Eleven, sebenarnya telah bekerja dalam projek Birds of Prey sejak dari awal lagi.

Penglibatan Chad Stahelski dalam filem arahan Cathy Yan ini tidak bermakna filem Birds of Prey sedang mengalami masalah. Mungkin studio Warner Bros. mahu menambah sesuatu yang menarik sebelum dipertontonkan kepada peminat.

Related posts

J.K. Simmons Mungkin Akan Kembali Sebagai Commissioner Gordon Untuk Filem “Batgirl”

Kakimuvee

Foto Set Penggambaran “The Flash” Tunjuk Batman Menunggang Batcycle

Kakimuvee

Saksikan TV-Spot, Poster & Lakaran Promo Terbaru Siri Animasi MCU “What If…?”

Kakimuvee

“The Suicide Squad” Disahkan Segar Di Rotten Tomatoes Dengan Rating 96%

Kakimuvee

[NETFLIX] Trailer “Vivo” Goda Penggembaraan Muzikal Yang Tidak Akan Dilupakan

Kakimuvee

New reality dating series FBOY ISLAND debuts August 5 exclusively on HBO GO

Kakimuvee

Leave a Comment