Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
Berita

Pengarah John Wick, Chad Stahelski Akan Bantu Arahkan Adegan Aksi “Birds Of Prey”

Pada bulan yang lalu, studio Warner Bros. telah dilaporkan ‘tidak gembira’ dengan filem Birds of Prey arahan Cathy Yan. Walaupun mendapat respon positif dari penonton semasa tayangan ujian, para eksekutif studio tersebut dikatakan tidak berpuas hati dengan hasil akhir filem terbaru mereka itu.

Kini, laporan dar laman The Hollywood Reporter mendedahkah, pengarah filem John Wick, Chad Stahelski telah disenaraikan pendek untuk membantu membuat perubahan terhadap filem Birds of Prey, 

Pembikin filem tersebut dilaporkan akan menjadi pengarah unit kedua dan bekerjasama dengan pengarah Cathy Yan untuk merencana serta mengarahkan adegan-adegan aksi dalam filem tersebut. Nama Stahelski juga dilaporkan tidak akan dikreditkan

Hasil kerja Stahelski tidak akan dikreditkan dan syarikatnya, firma 87 Eleven, sebenarnya telah bekerja dalam projek Birds of Prey sejak dari awal lagi.

Penglibatan Chad Stahelski dalam filem arahan Cathy Yan ini tidak bermakna filem Birds of Prey sedang mengalami masalah. Mungkin studio Warner Bros. mahu menambah sesuatu yang menarik sebelum dipertontonkan kepada peminat.
Related posts

Matt Reeves Dedah Kenapa Dia Tolak Skrip Yang Ditulis Oleh Ben Affleck

Kakimuvee

Aksi Padat Mengejar $5 Billion Dalam Trailer Terakhir “Uncharted”

Kakimuvee

Viu Menggandakan Penerbitan Asli Untuk Asia

Kakimuvee

Bintang “Ant-Man 3” Evangeline Lilly Dikecam Kerana Menentang Mandat Vaksin

Kakimuvee

“Guardians of the Galaxy Vol. 3” Akan Menjadi Yang Terakhir Buat Pasukan Superhero Galaksi MCU

Kakimuvee

Poster Terbaru “The Batman” Mempamerkan Penguin dan Riddler

Kakimuvee
Kakimuvee - Portal Informasi Perfileman