Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
Slot Asia

Pengarah ‘Alice in Borderland’ Ketuai Projek Live Action ‘My Hero Academia’

Filem adaptasi aksi-nyata My Hero Academia telah menemui pengarahnya.

Menurut laporan Variety, pembikin filem dari Jepun, Shinsuke Sato (I Am a Hero, Kingdom, Alice in Borderland) telah menandatangani kontrak untuk mengarahkan filem aksi-nyata My Hero Academia. 


Pembikin filem terkenal itu akan menghasilkan filem berbahasa inggeris peramanya, yang akan menyaksikan siri manga ikonik itu dibawa ke medium baharu. My Hero Academia ditulis dan dilukis oleh Kohei Horikoshi, dan segera menjadi manga popular seluruh dunia, mewujudkan siri anime popular serta filem animenya sendiri.

Filem terbaru, My Hero Academia: World Heroes’ Mission adalah filem ketiga dari siri anime popular, dan filem sebelum berjaya mencapai beberapa kejayaan antarabangsa. Filem pertama My Hero Academia: Two Heroes, yang dilancarkan pada 2018, telah mengutip $27.5 juta dolar seluruh dunia, manakala filem kedua, My Hero Academia: Heroes Rising, yang dilancarkan pada penghujung 2019, mengutip $29.9 juta dolar seluruh dunia.

Related posts

Pelakon “Itaewon Class,” “Love In The Moonlight,” & “The Sound Of Magic” Bersatu Dalam Poster Untuk Rancangan Varieti Baharu

Zulaikha

“How Do You Play?” No. 1 Dalam Ranking Reputasi Jenama Rancangan Variety Untuk Bulan Ogos

Zulaikha

“Emergency Declaration” Lepasi 1 Juta Penonton Dalam Tempoh Kurang 4 Hari

Zulaikha

“Hansan: Rising Dragon” Berjaya Lepasi 4 Juta Penonton

Zulaikha

“Alchemy of Souls” Akan Berehat Seminggu

Zulaikha

Confidential Assignment 2: Yoo Hae Jin Kembali Sebagai Rakan Sekerja Hyun Bin Dalam Gambar Terbaru

Zulaikha

Leave a Comment