Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
Berita

Penerbit ‘Pirates of Caribbean’ Sah Projek Yang Diterajui Margot Robbie Masih ‘Hidup’


Semasa temu bual dengan The Hollywood Reporter, penerbit filem terkenal Jerry Bruckheimer telah mendedahkan status Pirates of the Caribbean, yang merupakan salah satu francais filemnya yang paling berjaya.

Dia mendedahkan bahawa mereka masih membangunkan dua filem Pirates of the Caribbean: satu daripadanya ialah projek yang melibatkan pelakon yang lebih muda, manakala satu lagi ialah projek yang dipimpin Margot Robbie yang sebelum ini dianggap akan dibatalkan.

“Kami mempunyai skrip yang sangat bagus,” kongsi Bruckheimer.

“Kami membangunkan dua daripadanya – satu dengan Margot Robbie dan satu dengan pelakon yang lebih muda. Margot Robbie memerlukan sedikit kerja lagi. Pelakon muda sudah selesai. Mudah-mudahan kita akan mendapat kedua-duanya.”

Walaupun Robbie mendedahkan bahawa projek itu telah dibatalkan, Bruckheimer bagaimanapun mengesahkan bahawa filem itu “masih hidup” diperingkat studio.


Dia juga terus mengusik “kisah kuat” projek itu sambil menyatakan komitmennya untuk membawanya ke skrin besar dalam masa terdekat.

Dia menambah, “Ia masih hidup untuk saya. Ia masih hidup untuk Disney. Saya pasti dia (Robbie) kecewa kerana tidak mendapatnya terlebih dahulu — atau mungkin kerana dia sangat sibuk, jadi mungkin satu rahmat untuk berkerja kuat lebih sedikit. Kami percaya kami akan menyelesaikannya. Ia adalah cerita yang sangat kuat.”

Filem Pirates of the Caribbean yang diterajui Margot Robbie pertama kali diumumkan awal tahun ini oleh penerbit Jerry Bruckheimer. Tidak banyak maklumat yang didedahkan mengenai projek itu selain penglibatan Robbie.


Related posts

Alien: Romulus Menjadi Tajuk Rasmi Untuk Filem Alien Terbaru Arahan Fede Álvarez

Kakimuvee

Teaser MOANA 2 Dedahkan Tarikh Tayangan Sekuel Terbaru Disney

Kakimuvee

Review Filem: The Marvels (2023)

Kakimuvee

Pixar Sedang Membangunkan Projek Terbaru ‘CARS’

Kakimuvee

Showrunner The Last of Us Sedang Bangunkan Filem Baharu Pirates of the Caribbean

Kakimuvee

Disney+ Bakal Menyekat Perkongsian Kata Laluan Mulai Tahun Hadapan

Kakimuvee