Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
Berita

Pencipta “One Piece”, Eiichiro Oda Kongsikan Kemaskini Terbaru Untuk Siri Aksi-Langsung Netflix


Sempena sambutan hari lahir Monkey D. Luffy, Netflix dan Shueisha berkongsi surat daripada Eiichiro Oda yang memberi kemas kini kepada peminat tentang versi aksi langsung ONE PIECE.

Dalam suratnya, Oda-Sensei menyerlahkan bahawa pasukan itu “telah bekerja keras sepanjang masa ini” dengan semua pihak yang terlibat “bekerja secara serentak.” Oda-Sensei juga berkongsi bahawa kru “penuh cinta untuk ONE PIECE” dan “berkobar dengan semangat” ketika mereka kini dalam proses terakhir untuk menamatkan kesemua penggambaran lapan episod.

ONE PIECE ialah siri manga terlaris sepanjang zaman, dan siri Netflix akan menjadi adaptasi aksi langsung pertama francais itu. Saga epik pengembaraan di lautan luas, manga asal mengikuti pengembaraan Luffy, seorang lelaki muda yang bersemangat dengan aspirasi tunggal untuk menjadi “Raja Lanun” dan krew setianya, The Straw Hats.

Siri Netflix, diterbitkan oleh Oda-Sensei, menceritakan permulaan kisah Luffy, memperkenalkan peminat sedia ada dan penonton baharu kepada lelaran aksi langsung watak, antagonis dan destinasi kegemaran peminat manga. 


Related posts

Zuko Pamer Skil ‘Firebending’ Dalam Klip Video Avatar: The Last Airbender

Kakimuvee

Jumlah Penonton ‘Rebel Moon Part 1’ Di Netflix Telah Didedahkan

Kakimuvee

Dokumentari Jenayah Jho Low MAN ON THE RUN Akan Tayangan Di Netflix Pada Januari Ini

Kakimuvee

Rancangan Realiti Single’s Inferno Akan Kembali Pada 12 Disember Ini

Kakimuvee

Trailer Pertama Sweet Home Musim 2 Telah Didedahkan

Kakimuvee

Trailer Leave the World Behind Menampilkan Barisan Pelakon Bintang

Kakimuvee