BeritaSlot Tempatan

"Pasal Kau!" Akan Tersedia Di Netflix Di 190 Negara Pada 1 Oktober Ini

Views

Dari pengarah terkenal yang menghasilkan Paskal, Adrian Teh mempersembahkan Pasal Kau!, sebuah komedi romantis Melayu ringan yang akan membuat anda geli hati.

Ditetapkan di sebuah hotel, Aiman, seorang kakitangan hotel, telah jatuh cinta dengan salah seorang tetamu hotelnya - Sofia - tetapi tidak semuanya seperti yang diharapkan. Aiman ​​dan rakan-rakannya bersatu membuat rancangan penuh aksi untuk menyelamatkan keadaan, hanya untuk mengetahui bahawa hatinya mungkin akan bersama orang lain.

Pasal Kau! menampilkan pelakon popular Malaysia, Hairul Azreen, Janna Nick, Namron, Amerul Affendi, Henley Hii, Taufiq Hanafi, Theeban G dan Josiah Hogan.

Berkongsi kegembiraan untuk komedi romantik Melayu pertamanya, Adrian Teh berkata, "Selepas bekerja keras menghasilkan filem aksi seperti "Paskal The Movie" dan "Wira" beberapa tahun lalu, ia sesuatu yang 'segar' dan seronok untuk menukar angin menghasilkan filem bergenre berbeza pula. Dibintangi oleh pelakon popular seperti Hairul Azreen dan Janna Nick, saya berharap penonton Malaysia akan seronok dan bergelak ketawa ketika menonton filem ini,"  "

Pasal Kau! akan tersedia di Netflix di 190 negara pada 1 Oktober 2020. 

Kakimuvee - Portal Informasi Perfileman

Tinggalkan Balasan

Add your own review

Rating

shares