Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
Slot Asia

Park Ju Hyun, Kim Yeo Jin, Kim Do Yoon, & Jung Woong Bintangi Filem Aksi Bertajuk “Drive”

Pelakon Park Ju Hyun, Kim Yeo Jin, Kim Do Yoon dan Jung Woong In disahkan membintangi filem terbaru bertajuk Drive (tajuk kerja). 

Drive adalah filem aksi thriller mengenai streamer popular yang terkunci di dalam kereta yang bergerak laju dan menyiarkan secara langsung percubaannya untuk melarikan diri sebelum dia terbunuh. 

Park Ju Hyun akan melakonkan watak utama sebagai Han Yoo Na, peranan utama pertamanya di layar lebar. Park Ju Hyun telah mencipta nama menerusi siri Netflix Extracurricular, dan baru-baru ini telah membintangi drama tvN Mouse. Wataknya, Han Yoo Na, berada dalam situasi di mana dia hanya akan dibenarkan hidup jika dia dapat menghasilkan sejumlah wang dengan strim langsungnya di YouTube.

Kim Yeo Jin memainkan peranan sebagai Park Jung Sook, seorang detektif polis yang mempercayai Han Yoo Na dan cuba menolongnya. Kim Do Yoon membawa watak PD Choi, Ketua Pegawai Eksekutif sebuah agensi,  yang terlibat dalam kes Han Yoo Na manakala Jung Woong berperanan sebagai Pengarah Na Jin Soo, yang mengambil kesempatan terhadap cita-cita Han Yoo Na dengan menawarkan perjanjian rahsia. 

Kim Do Yoon telah dilantik sebagai PD Choi, Ketua Pegawai Eksekutif sebuah agensi, yang tersapu dalam kes Han Yoo Na. Jung Woong In dilantik sebagai Pengarah Na Jin Soo, yang memanfaatkan cita-cita Han Yoo Na untuk menawarkan perjanjian rahsia.

Drive akan diarahkan oleh Park Dong Hee. Filem terbaru ini telahpun memulakan penggambaran pada 1 Jun yang lalu. 

Sumber: Soompi

Related posts

TUDUM: Netflix Umum Jadual Pelancaran Untuk Filem & Siri Korea Yang Akan Datang

Zulaikha

“Yumi’s Cells” Capai Rating Tertinggi, “One The Woman” Kekal No. 1

Zulaikha

iQiyi Sebarkan Cinta Terhadap Hallyu Dengan 9 buah K-Drama dan Filem Hebat di Suku Tahun Ke-4

Zulaikha

Rating “Hometown” Meningkat Pada Episod Ke-2, “Dali And Cocky Prince” Kekal No. 1

Zulaikha

SERIGALA LANGIT TAYANG DI ASTRO FIRST 25 SEPTEMBER 2021

Kakimuvee

Rancangan Variety “Unexpected Business” Mungkin Akan Kembali Untuk Musim Kedua

Zulaikha

Leave a Comment