Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
Slot Asia

Park Ju Hyun, Kim Yeo Jin, Kim Do Yoon, & Jung Woong Bintangi Filem Aksi Bertajuk “Drive”

Pelakon Park Ju Hyun, Kim Yeo Jin, Kim Do Yoon dan Jung Woong In disahkan membintangi filem terbaru bertajuk Drive (tajuk kerja). 

Drive adalah filem aksi thriller mengenai streamer popular yang terkunci di dalam kereta yang bergerak laju dan menyiarkan secara langsung percubaannya untuk melarikan diri sebelum dia terbunuh. 


Park Ju Hyun akan melakonkan watak utama sebagai Han Yoo Na, peranan utama pertamanya di layar lebar. Park Ju Hyun telah mencipta nama menerusi siri Netflix Extracurricular, dan baru-baru ini telah membintangi drama tvN Mouse. Wataknya, Han Yoo Na, berada dalam situasi di mana dia hanya akan dibenarkan hidup jika dia dapat menghasilkan sejumlah wang dengan strim langsungnya di YouTube.

Kim Yeo Jin memainkan peranan sebagai Park Jung Sook, seorang detektif polis yang mempercayai Han Yoo Na dan cuba menolongnya. Kim Do Yoon membawa watak PD Choi, Ketua Pegawai Eksekutif sebuah agensi,  yang terlibat dalam kes Han Yoo Na manakala Jung Woong berperanan sebagai Pengarah Na Jin Soo, yang mengambil kesempatan terhadap cita-cita Han Yoo Na dengan menawarkan perjanjian rahsia. 

Kim Do Yoon telah dilantik sebagai PD Choi, Ketua Pegawai Eksekutif sebuah agensi, yang tersapu dalam kes Han Yoo Na. Jung Woong In dilantik sebagai Pengarah Na Jin Soo, yang memanfaatkan cita-cita Han Yoo Na untuk menawarkan perjanjian rahsia.

Drive akan diarahkan oleh Park Dong Hee. Filem terbaru ini telahpun memulakan penggambaran pada 1 Jun yang lalu. 

Sumber: Soompi

Related posts

Pelakon “Itaewon Class,” “Love In The Moonlight,” & “The Sound Of Magic” Bersatu Dalam Poster Untuk Rancangan Varieti Baharu

Zulaikha

“How Do You Play?” No. 1 Dalam Ranking Reputasi Jenama Rancangan Variety Untuk Bulan Ogos

Zulaikha

“Emergency Declaration” Lepasi 1 Juta Penonton Dalam Tempoh Kurang 4 Hari

Zulaikha

“Hansan: Rising Dragon” Berjaya Lepasi 4 Juta Penonton

Zulaikha

“Alchemy of Souls” Akan Berehat Seminggu

Zulaikha

Confidential Assignment 2: Yoo Hae Jin Kembali Sebagai Rakan Sekerja Hyun Bin Dalam Gambar Terbaru

Zulaikha

Leave a Comment