Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
Slot Asia

Park Ho San Akan Muncul Dalam “The Penthouse 2”

Park Ho San bakal menyertai “The Penthouse 2”!. Pada 15 Mac, iMBC (via Soompi) melaporkan bahawa Park Ho San akan menyertai barisan pelakon drama popular itu.

Laporan media mendapat respon agensi pelakon itu, Lighthouse Entertaiment. “”Syarikat produksi menawarkan peranan kepada Park Ho San dalam ‘The Penthouse 2.’ Namun, ada konflik jadual, jadi kami belum dapat memastikan penampilannya. Oleh kerana drama ini disukai oleh banyak penonton, dia secara positif meneliti tawaran itu dan mengatur perincian jadualnya.”

Jika Park Ho San menerima tawaran tersebut, dia akan memainkan peranan sebagai Yoo Dong Pil, suami kepada Kang Ma Ri (Shin Eun Kyung) dan ayah kepada Yoo Jenny (Jin Ji Hee). Dia adalah seseorang yang diharapkan dapat membalas dendam terhadap Joo Dan Tae (Uhm Ki Joon) bagi pihak keluarganya.

Sebelum ini, terdapat khabar angin yang mengatakan Heo Sung Tae akan membawa peranan Yoo Dong Pil, tetapi agensinya mendedahkan bahawa dia tidak dapat menerima tawaran tersebut. Penonton tidak sabar-sabar untuk mengetahui sama ada Park Ho San akan memainkan peranan sebagai Yoo Dong Pil dan bagaimana dia akan melakonkan watak penting ini jika memilih untuk membintangi drama tersebut.

“The Penthouse 2” keudara setiap Jumaat dan Sabtu jam 10.00 malam waktu Korea Selatan.

Related posts

“Yumi’s Cells,” “One The Woman,” & “The Veil” Memulakan Pertarungan Rating Penonton

Zulaikha

Finale “Hospital Playlist 2” Capai Penilaian Tertinggi Sepanjang Musim

Zulaikha

iQiyi’s New Original Chinese-Language Series Rainless Love in a Godless Land Premieres On October 17th

Zulaikha

So Ju Yeon, Jung Yi Seo, & Jo In Bintangi Drama Istimewa KBS

Zulaikha

iQiyi Akan Menayangkan K-Drama Suspen Terbaru Bertajuk “Jirisan”

Kakimuvee

5 Sebab Kenapa “Squid Game” Akan Menjadi Siri Netflix Kegemaran Anda

Zulaikha

Leave a Comment