Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
Slot Asia

Park Ho San Akan Muncul Dalam “The Penthouse 2”

Park Ho San bakal menyertai “The Penthouse 2”!. Pada 15 Mac, iMBC (via Soompi) melaporkan bahawa Park Ho San akan menyertai barisan pelakon drama popular itu.

Laporan media mendapat respon agensi pelakon itu, Lighthouse Entertaiment. “”Syarikat produksi menawarkan peranan kepada Park Ho San dalam ‘The Penthouse 2.’ Namun, ada konflik jadual, jadi kami belum dapat memastikan penampilannya. Oleh kerana drama ini disukai oleh banyak penonton, dia secara positif meneliti tawaran itu dan mengatur perincian jadualnya.”

Jika Park Ho San menerima tawaran tersebut, dia akan memainkan peranan sebagai Yoo Dong Pil, suami kepada Kang Ma Ri (Shin Eun Kyung) dan ayah kepada Yoo Jenny (Jin Ji Hee). Dia adalah seseorang yang diharapkan dapat membalas dendam terhadap Joo Dan Tae (Uhm Ki Joon) bagi pihak keluarganya.

Sebelum ini, terdapat khabar angin yang mengatakan Heo Sung Tae akan membawa peranan Yoo Dong Pil, tetapi agensinya mendedahkan bahawa dia tidak dapat menerima tawaran tersebut. Penonton tidak sabar-sabar untuk mengetahui sama ada Park Ho San akan memainkan peranan sebagai Yoo Dong Pil dan bagaimana dia akan melakonkan watak penting ini jika memilih untuk membintangi drama tersebut.

“The Penthouse 2” keudara setiap Jumaat dan Sabtu jam 10.00 malam waktu Korea Selatan.

Related posts

“Vincenzo” & Song Joong Ki Paling Popular Untuk Minggu Ke-2 Berturut-turut

Zulaikha

[TRAILER] WarnerMedia And CATCHPLAY Announce New Taiwan Series ‘Trinity Of Shadows’

Isqandar

8 KOREAN MOVIES YOU’LL ENJOY WHEN YOU WANT SOMETHING DARK & GRITTY

Zulaikha

[TEASER] Musim Kedua “Love (ft. Marriage and Divorce)” Menjanjikan Lebih Banyak Pengkhianatan & Drama

Zulaikha

Review Filem: Jangan Sendirian (2021)

Kakimuvee

Park Bo Young & Seo In Guk Berpegang Tangan Dalam Poster Drama “Doom At Your Service”

Zulaikha