Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
Berita

Pandangan Pertama Vanessa Kirby Sebagai Josephine Dalam Poster Terbaru NAPOLEON


Sony Pictures telah mengeluarkan pandangan pertama Vanessa Kirby sebagai Josephine dalam poster terbaru filem epic drama Napoleon. Filem arahan Ridley Scott itu akan ditayangkan di pawagam pada 30 November ini. 

Napoleon ialah filem epik aksi/drama yang penuh dengan tontonan hebat yang memperincikan kebangkitan dan kejatuhan Maharaja Perancis ikonik Napoleon Bonaparte, dimainkan oleh pemenang Oscar® Joaquin Phoenix.

Berlatarbelakangkan pembikinan filem berskala besar yang menakjubkan yang diketuai oleh pengarah lagenda Ridley Scott, filem itu merakamkan perjalanan tanpa henti Bonaparte untuk berkuasa melalui prisma hubungannya dengan cinta sejatinya, Josephine, mempamerkan taktik ketenteraan dan politiknya yang berwawasan terhadap beberapa orang. daripada urutan pertempuran praktikal paling dinamik yang pernah difilemkan.

Ditulis oleh David Scarpa. Dihasilkan oleh Ridley Scott, Kevin J. Walsh, Mark Huffam dan Joaquin Phoenix. Penerbit eksekutif ialah Raymond Kirk, Aidan Elliott dan Michael Pruss. Filem ini turut dibintangi oleh Vanessa Kirby.


Related posts

Review Filem: The Equalizer 3 (2023)

Kakimuvee

Brie Larson Akan Terajui Spin-Off ’21 Jump Street’

Kakimuvee

SPIDER-MAN: BEYOND THE SPIDER-VERSE: Penerbit Akui Mungkin Tangguhkan ‘Threequel’ Jika Terpaksa

Kakimuvee

Spider-Man: Across the Spider-Verse Telah Melepasi AS$500 Juta Seluruh Dunia

Kakimuvee

Selepas Bocor Di Media Sosial, Sony Lancar Trailer & Poster ‘Kraven The Hunter’

Kakimuvee

UAE Telah Mengharamkan Filem ‘Spider-Man: Across the Spider-Verse’

Kakimuvee