Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
Berita Siri TV

Owen Wilson & Larry the Cable Guy Kembali Dalam Siri Disney+ ‘Cars on the Road’

Disney+ telah mengeluarkan konsep seni rasmi untuk siri Cars on the Road terbitan Pixar, sebuah siri yang berfungsi sebagai spinoff kepada francais animasi blockbuster studio itu. Siri ini akan tersedia di perkhidmatan penstriman Disney+ pada tahun 2022.

Konsep seni Cars on the Road, yang anda boleh lihat di bawah, menggoda pengembaraan baharu untuk duo kegemaran peminat Lightning McQueen dan Mater, yang memulakan perjalanan jalan merentas desa. Spin-off itu juga akan menampilkan kepulangan Owen Wilson dan Larry the Cable Guy, yang sekali lagi memainkan peranan ikonik Cars mereka.

Dicipta oleh John Lasseter, francais animasi itu bermula dengan filem Cars pada tahun 2006 dan diikuti dua lagi sekuel pada 2011 dan 2017 serta dua filem spinoff bertajuk Planes pada 2013 dan Planes: Fire & Rescue pada 2014. Disebabkan kejayaannya, filem Cars telah memperoleh gabungan kutipan kasar di seluruh dunia lebih daripada $1.4 bilion.

Filem-filem itu juga menampilkan suara Bonnie Hunt, Paul Newman, Richard Petty, Michael Keaton, Cheech Marin, John Turturro, Michael Caine, Emily Mortimer, Nathan Fillion, dan banyak lagi.

Related posts

Satu Lagi Trilogi Spider-Man Dirancang Selepas No Way Home

Kakimuvee

Keanu Reeves Berminat Untuk Mengulangi Watak Constantine

Kakimuvee

Lelaki Korea Utara Dihukum Mati Selepas Menyeludup ‘Squid Game’ Ke Negaranya

Kakimuvee

Doctor Strange Bertemu Doc Ock Dalam TV Spot Terbaru Spider-Man: No Way Home

Kakimuvee

Netflix & Riot Game Umum Musim Kedua ‘ARCANE’

Kakimuvee

Strim DUNE Di HBO GO Mulai 2 Disember

Kakimuvee

Leave a Comment