Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
Slot Asia

“Outrun By Running Man” Akan Ditayangkan Di Disney+ Hotstar November 2021

Disney+ Hotstar telah mengumumkan perancangan untuk melancarkan dua episod pertama rancangan pelbagai Korea “Outrun By Running Man” yang sangat dinanti-nantikan, merentasi beberapa pasaran Disney+ Hotstar Asia Pasifik pada 12 November.

“Outrun By Running Man” ialah ‘spin off’ pertama rancangan varieti Korea Selatan yang sangat popular “Running Man” di Seoul Broadcasting System (SBS), dan akan menyaksikan pelakon asal Kim Jong-kook, HAHA dan Jee Seok-jin datang bersama-sama untuk menempuh misi dan cabaran baharu bersama beberapa tetamu selebriti.

Diarahkan oleh Lim Hyung-taek, siri asal baharu Disney+ di bawah sepanduk Star ini akan menampilkan pasukan produksi baharu, dan memberikan rasa segar kepada konsep popular “Running Man” yang pada asalnya menyaksikan peserta bersaing antara satu sama lain dalam permainan dan cabaran di mercu tanda terkenal di seluruh Korea dan Asia.

Pengumuman hari ini dibuat kurang daripada sebulan selepas Pameran Kandungan APAC Disney+ Hotstar, yang menyaksikan perkhidmatan penstriman popular itu memperkenalkan lebih 20 tajuk kandungan APAC baharu, termasuk 18 Originals, produksi bahasa tempatan, dan pandangan pertama “Outrun By Running Man.

Related posts

“Jirisan” Kekalkan Kedudukan Pertama, “Chimera” Cipta Rekod Peribadi

Kakimuvee

Gong Yoo, Bae Doona & Ramai Lagi Dalam Poster Karakter “The Silent Sea”

Kakimuvee

Filem Live-Action ‘Tokyo Revengers’ Akan Tiba Di Pawagam Tempatan Pada 9 Disember Ini

Kakimuvee

Lee Dong Wook dan Wi Ha Joon Mempamerkan ‘Bromance’ Mendebarkan Dalam Teaser “Bad And Crazy”

Zulaikha

Disebalik Pembikinan Siri Hit Netflix ‘Hellbound’

Zulaikha

Song Seung Heon & Jo Bo Ah Ditawarkan Peranan Dalam Filem Thriller “Hidden Face”

Zulaikha

Leave a Comment