Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
Slot Asia

“Outrun By Running Man” Akan Ditayangkan Di Disney+ Hotstar November 2021

Disney+ Hotstar telah mengumumkan perancangan untuk melancarkan dua episod pertama rancangan pelbagai Korea “Outrun By Running Man” yang sangat dinanti-nantikan, merentasi beberapa pasaran Disney+ Hotstar Asia Pasifik pada 12 November.

“Outrun By Running Man” ialah ‘spin off’ pertama rancangan varieti Korea Selatan yang sangat popular “Running Man” di Seoul Broadcasting System (SBS), dan akan menyaksikan pelakon asal Kim Jong-kook, HAHA dan Jee Seok-jin datang bersama-sama untuk menempuh misi dan cabaran baharu bersama beberapa tetamu selebriti.


Diarahkan oleh Lim Hyung-taek, siri asal baharu Disney+ di bawah sepanduk Star ini akan menampilkan pasukan produksi baharu, dan memberikan rasa segar kepada konsep popular “Running Man” yang pada asalnya menyaksikan peserta bersaing antara satu sama lain dalam permainan dan cabaran di mercu tanda terkenal di seluruh Korea dan Asia.

Pengumuman hari ini dibuat kurang daripada sebulan selepas Pameran Kandungan APAC Disney+ Hotstar, yang menyaksikan perkhidmatan penstriman popular itu memperkenalkan lebih 20 tajuk kandungan APAC baharu, termasuk 18 Originals, produksi bahasa tempatan, dan pandangan pertama “Outrun By Running Man.

Related posts

Song Joong Ki Sedang Dalam Rundingan Untuk Bintangi Filem Noir Terbaru

Zulaikha

Jeon Do Yeon & Jung Kyung Ho Disahkan Membintangi Drama Rom-Com “One Shot Scandal”

Zulaikha

“The Witch: Part 2. The Other One” Lepasi 1 Juta Penonton Dalam Tempoh 4 Hari Tayangan

Zulaikha

“The Roundup” Atas Kutipan “Avengers: Age Of Ultron” Di Korea Selatan, Melangkaui 11 Juta Penonton

Zulaikha

Gambar Terbaru “Emergency Declaration” Yang Menampilkan Song Kang Ho, Lee Byung Hun, Im Siwan & Ramai Lagi

Zulaikha

Netflix Perbaharui Siri Popular Korea “Sweet Home” Untuk Dua Musim Lagi

Kakimuvee

Leave a Comment