Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
Berita

Noah Centineo Berundur Dari Projek “Masters of the Universe”

Pelakon Noah Centineo sepatutnya hampir memainkan peranan He-Man dalam filem Masters of the Universe, tetapi menurut laporan terbaru Collider, Centineo telah keluar dari projek tersebut dan pembikin filem kini terpaksa mencari pelakon baru untuk bawa watak utama itu. 

Laporan itu menyatakan bahawa Centineo telah mencapai persetujuan untuk memainkan watak ikonik Prince Adam, aka He-Man, dalam sebuah filem akan datang berdasarkan harta intelek popular. Sebaliknya, seorang wakil Centineo mengatakan bahawa dia tidak lagi terikat dengan projek itu, walaubagaimanapun alasan untuk pemergiannya tidak didedahkan.

Masters of the Universe akan ditulis dan diarahkan oleh Aaron dan Adam Nee (Band of Robbers), setelah lama mencari penulis yang merangkumi beberapa nama lain juga.

Filem ini berdasarkan siri Mattel dan barisan mainan yang popular dari tahun 1980-an, yang menyaksikan Prince Adam mempertahankan planet Eternia dan Castle Greyskull dari orang jahat seperti Skeletor. Ikon tahun 80-an itu, telah mewujudkan komik, filem, dan banyak siri televisyen termasuk He-Man dan kartun Masters of the Universe dari 1983-1985 dan She-Ra: Princess of Power.

Related posts

Keanu Reeves Berminat Untuk Mengulangi Watak Constantine

Kakimuvee

Lelaki Korea Utara Dihukum Mati Selepas Menyeludup ‘Squid Game’ Ke Negaranya

Kakimuvee

Doctor Strange Bertemu Doc Ock Dalam TV Spot Terbaru Spider-Man: No Way Home

Kakimuvee

Netflix & Riot Game Umum Musim Kedua ‘ARCANE’

Kakimuvee

Strim DUNE Di HBO GO Mulai 2 Disember

Kakimuvee

Keanu Reeves Tidak Mahu Neo & John Wick Dijadikan Karakter Dalam Permainan Video Mortal Kombat

Kakimuvee

Leave a Comment