Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
Slot Asia

Netflix Dedah Teaser Poster “Kingdom: Ashin of the North”

Netflix telah melancarkan beberapa teaser poster pertama untuk drama yang dinantikan Kingdom: Ashin of the North, episod khas yang akan memperluas dunia siri Kingdom. Episod khas ini mengungkap asal-usul tumbuhan kebangkitan yang mencetuskan peristiwa tragis yang melanda Joseon, dan wanita yang ditinggalkan oleh semua orang iaitu Ashin.

Salah satu poster yang dilancarkan menampilkan Ashin sebagai gadis muda, individu yang sama ketika dia muncul dalam teaser trailer pertama yang telah menimbulkan rasa ingin tahu dikalangan peminat. 

Di satu lagi poster, tanaman kebangkitan digambarkan sebagai mistik dan halus dengan bunga berwarna magenta. Poster-poster lain digambarkan seperti berikut: mata putih harimau yang telah dijangkiti; mayat mengerikan bagi mereka yang mengalami kematian yang kejam dan misteri; dan Ashin berdiri di ladang kebangkitan yang dapat menghidupkan kembali orang yang sudah mati. Gelombang takdir pasang surut akibat pertemuan ini menyingkirkan Ashin, memancarkan riak tragedi yang akhirnya akan melanda Joseon.

Kim Sia memainkan peranan sebagai Ashin sewaktu muda, dan Gianna Jun memainkan watak yang lebih tua, dalam membongkar latar belakang wanita misteri yang muncul di akhir Musim Ke-2 Kingdom. Park Byung-eun mengulangi peranannya sebagai Min Chi-rok, seorang pemuda yang bertemu dengan Ashin di wilayah utara yang sejuk. Wataknya kemudian menjadi ketua Royal Commandery Division yang membantu Putera Mahkota Lee Chang dalam melawan konspirasi untuk merebut takhta dan mereka yang dijangkiti dari mengambil alih istana kerajaan. 

Pengarah Kim Seong-hun dan penulis Kim Eun-hee, duo yang mengetuai siri Kingdom, kembali bekerjasama untuk episod khas ini demi peminat di seluruh dunia yang tidak sabar menunggu kisah Ashin. Kingdom: Ashin of the North akan dilancarkan 23 Julai ini, hanya di Netflix.

Related posts

Penampilan Kim Min-gwi Dalam Drama ‘Nevertheless’ Disunting Susulan Skandal Curang

Zulaikha

“The Penthouse 3” Tambah Dua Lagi Episod, Pratonton Episod Akan Datang

Zulaikha

Teaser HOMETOWN CHA-CHA-CHA Goda Hubungan Romantik Mengasyikkan Dengan Pemandangan Tepi Pantai Yang Cantik

Zulaikha

“Hospital Playlist 2” No. 1 Untuk Minggu Kelima Berturut-Turut, Bintang “The Devil Judge” Kuasai Ranking Pelakon

Zulaikha

Cha Tae Hyun, Krystal, & Jinyoung Bersedia Untuk Mengambil Kes Dalam Poster Terbaru “Police University”

Zulaikha

“The Devil Judge” No. 1 Dalam Slot Waktunya

Zulaikha

Leave a Comment