Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
Official Trailer Slot Asia

Netflix Lancar Trailer & Poster Utama Filem Misteri Thriller “The 8th Night”

Netflix telah melancarkan trailer dan poster utama untuk filem misteri thriller yang akan datang The 8th Night. 

Filem ini adalah mengenai perjuangan lapan hari untuk menghentikan iblis, “yang tidak boleh terikat” dari kebangkitannya. Sekiranya dibebaskan, “roh berusia ribuan tahun” ini akan melintasi tujuh batu loncatan untuk membawa penderitaan dan kesengsaraan kepada dunia.

Poster utama menunjukkan ayat menarik yang berbunyi, “Ramalan yang tertutup, 7 badan aneh – Jangan berani membuka mata anda.” Warna kontras merah dan hitam merangkumi poster utama, menunjukkan bahagian merah dan hitam yang tidak boleh bergabung semula. Empat watak dalam poster, masing-masing melihat peristiwa misteri melalui lensa yang berbeza, memakai ekspresi yang berbeza.

Trailer utama mempamerkan ketegangan. Video ini dimulakan dengan ramalan rahib Ha Jung tentang “siapa yang tidak boleh terikat”, melintasi batu loncatan untuk mencari separuh yang lain. Tidak lama kemudian, setiap watak mengambil bahagian dalam pertempuran mengerikan yang bakal tiba, meningkatkan lagi ketegangan. Perjuangan Park Jin Soo untuk mengejar iblis untuk menghentikan dunia di mana “yang hidup dan yang mati akan menjadi marah dan putus asa”, telah menarik perhatian.

Lee Sung Min memainkan peranan sebagai Park Jin Soo, lelaki yang melindungi “meterai yang tidak pernah terikat.” Park Hae Joon sebagai Kim Ho Tae, seorang detektif yang menyiasat kematian misteri. Kim Yoo Jung sebagai Ae Ran, gadis misteri yang mempunyai rahsia dan Nam Da Reum sebagai Chung Seok, seorang rahib muda yang mengikuti Park Jin Soo.

The 8th Night akan memulakan tayangannya pada 2 Julai ini, hanya di Netflix. 

Related posts

Yumi’s Cells Capai Rating Tertinggi, One The Woman & The Veil Catat Peningkatan

Zulaikha

Pengakhiran Semakin Hampir – Netflix Dedah Teaser & Pandangan Pertama Money Heist, Part 5 Volume 2

Kakimuvee

6 K-DRAMAS YOU CAN WATCH TO HELP SOOTHE YOUR TRAVEL ITCH

Kakimuvee

[VIDEO] Hawkeye Tayang Dua Episod Pertama Pada 24 November, TV Spot Terbaru Telah Dilancarkan

Kakimuvee

Tarikh Pelepasan Attack on Titan Musim Akhir Diumumkan Dalam Video Teaser Terbaru

Kakimuvee

iQiyi Umumkan Enam Siri Asli Korea dan Filipina

Kakimuvee

Leave a Comment