Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
BeritaSiri TV

Netflix Umum Tarikh Tayangan “Dota: Dragon’s Blood” Musim 3, Dedah Pandangan Pertama

Musim ketiga Dota: Dragon’s Blood yang dinanti-nantikan akan ditayangkan di Netflix akhir tahun ini, dengan syarikat penstriman itu mengesahkan bahawa siri popular itu akan kembali pada 11 Ogos 2022. 

Semasa sambutan Minggu Geeked Netflix yang sedang berlangsung, paparan ringkas dari siri animasi berdasarkan permainan video terbitan Valve itu telah ditunjukkan kepada penonton bersama imej baharu.

Susulan itu, animator Studio Mir — yang juga bekerja untuk siri animasi The Legend of Korra dan filem Netflix The Witcher: Nightmare of the Wolf — telah menggunakan Twitter untuk mengusik musim akan datang dengan video pendek Invoker, watak yang telah berada dalam siri ini sejak musim pertamanya.

Tidak banyak informasi lain mengenai musim akan datang didedahkan, jadi peminat hanya perlu menunggu sedikit masa lagi untuk melihat dengan lebih jelas pandangan musim ketiga.

Walau bagaimanapun, kemungkinan Musim 3 akan meneruskan kisah Davion dan kumpulannya, yang telah memulakan pengembaraan untuk cuba dan menyingkirkan dunia Dragon dan menjadikan rumah mereka tempat yang lebih selamat.

Berdasarkan permainan MOBA Dota 2 tahun 2013, Dota: Dragon’s Blood telah ditayangkan di Netflix pada 2021 dan sebanyak dua musim — dikenali sebagai “Books” — disiarkan di platform penstriman setakat ini, dengan musim kedua baru sahaja tamat pada Januari 2022.

Siri fantasi ini menceritakan kisah Davion, seorang Dragon Knight terkenal yang berazam mahu menghapuskan malapetaka dari dunia. Setelah bertemu dengan eldwurm kuno yang kuat dan juga Puteri Mirana yang sedang menjalankan misi rahsianya sendiri, Davion segera terlibat dalam peristiwa yang jauh lebih besar daripada apa yang pernah dia bayangkan.

Related posts

Penulis “Bruce Almighty” Dedah Sekuel Yang Tak Menjadi

Kakimuvee

James Gunn Ingatkan Peminat Agar Jangan Percaya Khabar Angin Mengenai Masa Depan DC

Kakimuvee

Sempena Hari Avatar, Disney Lancar Trailer Terakhir “Avatar: The Way Of Water”

Kakimuvee

Ikon Power Rangers Jason David Frank Meninggal Dunia Pada Usia 49 Tahun

Kakimuvee

Kos Pembikinan FAST X Hampir Menyamai Avengers: Endgame

Kakimuvee

Drama Terbaru Viu Original, Hilang, Ketengahkan Elemen Seram & Mendebarkan

Kakimuvee

Leave a Comment