Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
Official Trailer Slot Asia

Netflix Lancar Trailer Pertama “Love Alarm” Musim Kedua

Susulan pelancaran lima poster karakter, Netflix telah mendedahkan treler baru untuk musim kedua “Love Alarm“. Drama adaptasi webtoon berjudul sama itu diatur dalam dunia di mana aplikasi mudah alih dapat memberitahu individu jika seseorang yang mereka sukai atau jika seseorang yang menyukainya berada dalam lingkungan 10 meter.

Treler dibuka dengan Jo-jo (Kim So-hyun) menceritakan, “Di dunia ini, anda mesti membunyikan penggera apabila anda menyukai seseorang.” Jo-jo, yang berpacaran dengan Hye-yeong (Jung Ga-ram), masih menyusahkan dirinya dengan aplikasi Love Alarm walaupun ia tidak berdering.

Sun-oh (Song Kang) muncul dengan wajah yang masih menyimpan perasaan dan menatap seseorang. Walaupun Jo-jo bersama Hye-yeong, dia tidak dapat menyembunyikan perasaannya yang rumit kepadanya. Kata-kata dan tindakan Sun-oh semakin merumitkan keadaan. “Mulai sekarang, aku hanya akan mempercayai apa yang diberitahu oleh matamu,” kata Sun-oh kepada Jo-jo sebelum menciumnya.

Mengikuti adegan yang lebih emosional, menjadi lebih jelas bahawa Hye-young dan Sun-oh ingin menyampaikan cinta sejati kepadanya. Treler ini berakhir dengan kisah Jo-jo: “Siapa yang saya cintai sekarang?” cinta tiga segi antara dua lelaki dan seorang wanita yang ingin meluahkan perasaan sebenar antara satu sama lain akan terungkap pada musim ini

Musim pertama “Love Alarm” tersedia untuk ditonton sekarang, dan musim kedua akan dilancarkan pada 12 Mac, secara eksklusif di Netflix.

Related posts

“Jirisan” Kekalkan Kedudukan Pertama, “Chimera” Cipta Rekod Peribadi

Kakimuvee

Gong Yoo, Bae Doona & Ramai Lagi Dalam Poster Karakter “The Silent Sea”

Kakimuvee

Filem Live-Action ‘Tokyo Revengers’ Akan Tiba Di Pawagam Tempatan Pada 9 Disember Ini

Kakimuvee

Trailer ‘Marabahaya Underground’ Menjanjikan Aksi Perlumbaan Kereta Yang Menarik

Kakimuvee

Filem Yang Mewakili Malaysia Ke Oscar, ‘Prebet Sapu’ Akan Ditayangkan Di Pawagam 16 Disember Ini

Kakimuvee

Doctor Strange Bertemu Doc Ock Dalam TV Spot Terbaru Spider-Man: No Way Home

Kakimuvee

Leave a Comment