Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
Berita Official Trailer Siri TV

Netflix Lancar Trailer Penuh The Witcher Musim Ke-2

Netflix akhirnya telah melancarkan trailer penuh musim kedua The Witcher yang sangat dinantikan, menampilkan rakaman yang penuh aksi dan mengoda hari-hari akhir The Continent. Siri akan dijangka kembali pada Jumaat 17 Disember, 2 tahun selepas debutnya, hanya di Netflix,

Trailer The Witcher Musim 2, yang anda boleh lihat di bawah bersama poster baharu, menyoroti perang berterusan yang melibatkan pasukan tentera Nilfgaard serta kemunculan raksasa baru yang lebih merbahaya. Ia juga menggoda pengenalan watak-watak baharu serta menunjukkan Ciri menjalani latihan demi berjuang untuk tanah airnya. Video itu juga memberikan gambaran ringkas adegan Yennefer dan Ciri yang ditunggu-tunggu peminat. 

Berdasarkan siri fantasi terlaris, The Witcher ialah kisah epik nasib dan keluarga. Geralt of Rivia, seorang pemburu raksasa yang bersendirian, bergelut untuk mencari tempatnya di dunia di mana orang sering terbukti lebih jahat daripada binatang. Tetapi apabila takdir membawanya ke arah seorang ahli sihir yang berkuasa, dan seorang puteri muda dengan rahsia berbahaya, mereka bertiga mesti belajar untuk mengemudi Benua yang semakin tidak menentu bersama-sama.

Siri ini dibintangi oleh Henry Cavill sebagai Geralt of Rivia, Freya Allan sebagai Puteri Ciri, Anya Chalotra sebagai Yennefer dari Vengerberg, MyAnna Buring sebagai Tissaia, dan Joey Batey sebagai Jaskier.

Musim 2 akan memperkenalkan beberapa watak baharu yang dilakonkan oleh Kristofer Hivju (Game of Thrones), Kim Bodnia (Killing Eve), Paul Bullion (Peaky Blinders), Yasen Atour (Young Wallender), Agnes Bjorn, Basil Eidenbenz (Fast and Furious 9). ), Aisha Fabienne Ross (The Danish Girl), Mecia Simson (Britain and Ireland’s Next Top Model) dan banyak lagi.

Strim The Witcher (2019)

Related posts

Trailer ‘Marabahaya Underground’ Menjanjikan Aksi Perlumbaan Kereta Yang Menarik

Kakimuvee

Keanu Reeves Berminat Untuk Mengulangi Watak Constantine

Kakimuvee

Filem Yang Mewakili Malaysia Ke Oscar, ‘Prebet Sapu’ Akan Ditayangkan Di Pawagam 16 Disember Ini

Kakimuvee

Lelaki Korea Utara Dihukum Mati Selepas Menyeludup ‘Squid Game’ Ke Negaranya

Kakimuvee

Doctor Strange Bertemu Doc Ock Dalam TV Spot Terbaru Spider-Man: No Way Home

Kakimuvee

Lee Dong Wook dan Wi Ha Joon Mempamerkan ‘Bromance’ Mendebarkan Dalam Teaser “Bad And Crazy”

Zulaikha

Leave a Comment