Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
Official Trailer

Netflix Lancar Trailer Filem-Filem Mereka Sepanjang Tahun 2021

Pandemik global dan Perintah Kawalan Berkurung pasti membuatkan orang ramai terpaksa terperap di dalam rumah. Tapi tidak mengapa, Netflix pasti akan menemani anda! 

Perkhidmatan hiburan streaming terkemuka Netflix telah melancarkan trailer yang menawarkan sekilas pandang beberapa filem besar, menarik, paling kelakar, sedap dan hebat yang akan ditayangkan di Netflix sepanjang tahun ini.

Netflix telah mengumpulkan beberapa nama besar dalam dunia hiburan untuk filem sepanjang tahun 2021, termasuklah Chris Hemsworth, Dwayne Johnson, Gal Gadot, Ryan Reynolds, Zendaya, John David Washington, Jason Momoa, dan Leonardo DiCaprio, serta filem-filem hebat dari pengarah seperti Zack Snyder, Jane Campion, Paolo Sorrentino, dan pengarah-kali pertama, Halle Berry dan Lin-Manuel Miranda.

Anda boleh saksikan trailer Netflix dibawah, yang menawarkan pratonton filem-filem akan datang di Netflix seperti Army of the Dead, Red Notice, Fear Street, White Tiger, The Woman in the Window, YES DAY, Back to the Outback dan banyak lagi.

Related posts

[TRAILER] Fistful of Vengeance: Iko Uwais Terajui Filem ‘Standalone’ “Wu Assassins”

Kakimuvee

Netflix Lancar Teaser Rasmi Siri Sekuel “Vikings: Valhalla”

Kakimuvee

‘Dendam Telah Tiba’ Dalam TV Spot Terbaru “The Batman”

Kakimuvee

Disney+ Hotstar Debut Treler Baharu Untuk Siri Marvel Studios “Moon Knight”

Kakimuvee

Netflix Umum Tajuk Adaptasi Korea Money Heist, Tonton Teaser Pertama Disini

Kakimuvee

[VIDEO] Teaser “Moon Knight” Papar Pandangan Terbaru Oscar Isaac

Kakimuvee