Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
Berita Video

Netflix Kongsikan Video Featurette ‘Sweet Tooth’

Netflix telah kongsikan video featurette Sweet Tooth yang menampilkan penerbit eksekutif Susan Downey dan Robert Downey Jr, showrunner Jim Mickle dan Beth Schwartz, pelakon Christian Convery dan Nonso Anozie, serta pencipta komik asal Jeff Lemire. 

Sinopsis Sweet Tooth adalah seperti berikut:Video tersebut membincangkan tentang bagaimana sebuah karya komik dihidupkan sebagai sebuah siri, serta membawa penonton melihat watak-watak utama dan menggoda apa yang diharapkan oleh penonton.

Sepuluh tahun yang lalu “The Great Crumble” melanda dunia dan menyebabkan kemunculan kacukan misteri – bayi yang dilahirkan sebahagian manusia, sebahagian haiwan. Tidak pasti sama ada kacukan itu disebabkan virus. Ramai manusia takut dan memburu mereka. Setelah satu dekad hidup dengan aman di rumah hutannya yang terpencil, seorang budak rusa hybrid bernama Gus (Christian Convery) secara tidak disangka bawakan dengan seorang penggembara sendirian bernama Jepperd (Nonso Anozie).

Bersama-sama, mereka memulakan pengembaraan luar biasa di seluruh benua Amerika untuk mencari jawapan – mengenai asal usul Gus, masa lalu Jepperd, dan erti sebenar tempat tinggal. Tetapi kisah mereka penuh dengan sekutu dan musuh yang tidak dijangka, dan Gus dengan cepat mengetahui dunia diluar hutam sangat berbahaya dan lebih kompleks dari apa yang pernah dia bayangkan.” 

Berdasarkan siri buku komik DC oleh Jeff Lemire, Sweet Tooth akan mulai ditayangkan di Netflix mulai 4 Jun ini.

Related posts

Spin-Off “A Quiet Place” Ditunda Ke Tarikh Baru

Kakimuvee

[VIDEO] Ben Mendelsohn, Cobie Smulders & Emilia Clarke Kelihatan Di Set Penggambaran “Secret Invasion”

Kakimuvee

[VIDEO] Klip Terbaru “The Batman” Papar Pertelingkahan Yang Mendebarkan

Kakimuvee

“Knives Out 2” Akan Membuat Debut Di Netflix Pada Musim Luruh 2022

Kakimuvee

Mary Elizabeth Winstead Sertai Siri Terhad “Star Wars: Ahsoka”

Kakimuvee

Jumlah Penonton “Daredevil” Di Netflix Melonjak Susulan Tayangan “Spider-Man: No Way Home” & “Hawkeye”

Kakimuvee

Leave a Comment