Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
BeritaOfficial Trailer

Netflix Keluarkan Video Klip dan Poster Pertama ‘Murder Mystery 2’


Netflix telah mengeluarkan klip pertama dan poster untuk Murder Mystery 2, sekuel komedi filem tahun 2019 yang dibintangi Jennifer Aniston dan Adam Sandler. Filem terbaru ini akan tersedia untuk penstriman pada 31 Mac ini. 

Klip Murder Mystery 2 memberikan pandangan pertama ketibaan Nick dan Audrey di pulau yang indah, ketika mereka menghadiri majlis perkahwinan Maharajah, sal;ah seorang rakan yang mereka temui dalam filem pertama.

“Empat tahun selepas menyelesaikan misteri pembunuhan pertama mereka, Nick (Sandler) dan Audrey Spitz (Aniston) kini menjadi detektif sepenuh masa yang bergelut untuk mengeluarkan agensi peribadi mereka apabila mereka dijemput untuk meraikan perkahwinan rakan mereka, Maharaja. (Akhtar) di pulau peribadinya,” menurut sinopsis.

“Tetapi masalah menyusuli Spitzes sekali lagi apabila pengantin lelaki diculik untuk wang tebusan sejurus selepas perayaan bermula — menjadikan setiap tetamu glamor, ahli keluarga, dan pengantin perempuan itu sendiri sebagai suspek. Murder Mystery 2 menghantar Nick dan Audrey Spitz dalam kes berisiko tinggi yang akhirnya memberikan mereka semua yang mereka impikan: peluang untuk agensi detektif mereka akhirnya berjaya…dan perjalanan mereka yang lama ditunggu-tunggu ke Paris.”

Murder Mystery 2 diarahkan oleh Jeremy Garelick (The Binge) daripada lakon layar oleh James Vanderbilt. Menyertai Sandler dan Aniston ialah Mark Strong, Mélanie Laurent, Jodie Turner-Smith, John Kani, Kuhoo Verma, Enrique Arce, Zurin Villanueva, Tony Goldwyn, Annie Mumolo dengan Dany Boon dan Adeel Akhtar.


Sekuel ini diterbitkan oleh Sandler melalui syarikat penerbitan Happy Madison dan Aniston melalui sepanduk filem Echo miliknya.


Related posts

Kejayaan Filem Pertama Dorong Netflix Pesan Filem Sekuel Troll

Kakimuvee

[VIDEO] Netflix Sahkan Perancangan One Piece Musim 2

Kakimuvee

Penerbit Sahkan Skrip Musim 2 One Piece Telah Siap

Kakimuvee

Zachary Levi Menggantikan Tempat Mel Gibson Dalam Chicken Run: Dawn of the Nugget, Tonton Trailer Pertama Disini

Kakimuvee

Anwar: The Untold Story Menduduki Carta Top 10 Netflix Malaysia

Kakimuvee

Filem Seram Netflix Sister Death Dari Pengarah [REC] Akan Ditayangkan Pada Halloween Ini

Kakimuvee