Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
BeritaOfficial Trailer

Netflix Dedah Trailer Rasmi “Kung Fu Panda: The Dragon Knight”

Netflix telah melancarkan treler rasmi untuk siri animasi yang akan datang Kung Fu Panda: The Dragon Knight, yang menampilkan kepulangan bintang Kung Fu Panda, Jack Black sebagai Dragon Warrior Po. Ia akan tersedia untuk penstriman pada 14 Julai.

Video itu memperkenalkan musuh terbaharu Po, Klaus dan Veruca — sepasang musang yang merancang untuk mengambil alih dunia. Dengan bantuan sekutu baru, Po mesti meneruskan misi untuk menghalang pasangan itu daripada mencapai rancangan jahat mereka.


Anda boleh tonton trailer tersebut dibawah:

“Apabila sepasang musang misterius menumpukan perhatian mereka pada koleksi empat senjata ampuh, Po mesti meninggalkan rumahnya untuk memulakan pencarian dunia untuk penebusan dan keadilan.” menurut sinopsis.

“Dia bekerjasama dengan seorang kesatria Inggeris yang tidak masuk akal bernama Wandering Blade yang disuarakan Rita Ora. Bersama-sama, kedua-dua pahlawan yang tidak sepadan ini memulakan pengembaraan epik untuk mencari senjata ajaib terlebih dahulu dan menyelamatkan dunia daripada kemusnahan — malah mereka mungkin belajar satu atau dua perkara daripada satu sama lain sepanjang perjalanan.”

Jack Black dan Rita Ora membintangi siri ini sebagai Po dan Wandering Blade. Mereka turut disertai James Hong sebagai En. Ping, Chris Geere sebagai Klaus Dumont, Della Saba sebagai Veruca Dumont, Rahnuma Panthaky sebagai Rukhmini, Ed Weeks sebagai Colin dan Amy Hill sebagai Pei Pei.

Siri ini dihasilkan oleh DreamWorks Animation dengan Jack Black serta Peter Hastings dan Shaunt Nigoghossian sebagai penerbit.

Siri animasi yang dinantikan ini akan membuat debut pada 14 Julai, hanya di Netflix.

Related posts

Watak Emilia Clarke Dalam MCU Mungkin Didedahkan

Kakimuvee

Loki & Sylvie Kembali Bersatu Di Set Penggamabaran LOKI Musim 2

Kakimuvee

“One Piece Film: Red” Tunjuk Prestasi Baik Di Box Office Jepun

Zulaikha

Sekuel “District 9” Masih Diteruskan, Mungkin Akan Jalan Penggambaran Tidak Lama Lagi

Kakimuvee

Senyuman Pembawa Maut Dalam Trailer SMILE, Akan Tayang Di Malaysia September Ini

Kakimuvee

Chad Stahelski Mahu Filem “Ghost of Tsushima” Dibuat Dalam Bahasa Jepun

Kakimuvee

Leave a Comment