Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
Berita

Netflix Dedah Poster Terbaru Extraction 2, Trailer Akan Dilancarkan Esok


Netflix telah mendedahkan poster terbaru filem sekuel aksi yang dinantikan, Extraction 2, menampilkan aksi-aksi bintang utama Chris Hemsworth. Filem terbaru itu akan ditayangkan di Netflix pada 16 Jun ini. 

Sementara itu, Netflix turut mengumumkan pelancaran trailer terbaru esok, dan peminat berpeluang melihat teaser dan gambaran filem akan datang. 

Extraction 2 sekali lagi diarahkan oleh Sam Hargrave berdasarkan lakon layar yang ditulis oleh Joe Russo. Sama seperti filem pertama, ia juga diterbitkan oleh pengarah Avengers: Endgame, Anthony dan Joe Russo melalui sepanduk AGBO mereka bersama-sama dengan Hemsworth.

Sekuel akan datang menampilkan kepulangan Chris Hemsworth sebagai tentera upahan black-ops yang mahir, Tyler Rake, yang kali terakhir dilihat oleh penonton dengan kesan tembakan di lehernya. Kita menantikan bagaimana sekuel itu akan menangani kelangsungan hidupnya daripada kecederaan yang hampir membawa maut.

Filem asal, Extraction, bertempat di dunia yang penuh dengan penjual senjata haram dan penyeludupan. Ia menceritakan seorang kanak-kanak lelaki yang dijadikan catur dalam pertembungan di antara kumpulan pengedar dadah.


Selepas diculik dan dikurung di sebuah bandar yang sukar untuk ditembusi, Tyler Rake, seorang bekas askar upahan yang penuh pengalaman cuba untuk menyelamatkannya. Dengan tiada apa yang perlu dikorbankan, Rake melakukan apa sahaja demi menyelesaikan misi yang hampir mustahil


Related posts

Kejayaan Filem Pertama Dorong Netflix Pesan Filem Sekuel Troll

Kakimuvee

[VIDEO] Netflix Sahkan Perancangan One Piece Musim 2

Kakimuvee

Penerbit Sahkan Skrip Musim 2 One Piece Telah Siap

Kakimuvee

Zachary Levi Menggantikan Tempat Mel Gibson Dalam Chicken Run: Dawn of the Nugget, Tonton Trailer Pertama Disini

Kakimuvee

Anwar: The Untold Story Menduduki Carta Top 10 Netflix Malaysia

Kakimuvee

Filem Seram Netflix Sister Death Dari Pengarah [REC] Akan Ditayangkan Pada Halloween Ini

Kakimuvee