Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
Anime Official Trailer

Netflix Dedah Foto & Trailer Musim Akhir “Castlevania”

Netflix telah mendedahkan beberapa gambar terbaru serta trailer rasmi siri anime popular Castlevania, memberikan sedikit gambaran kepada peminat mengenai musim terakhir anime tersebut serta pertembungan yang akan berlaku antara puak yang melibatkan watak utama siri ini termasuklah Trevor, Sypha, Alucard, dan Carmilla. Siri ini akan kembali ke Netflix pada 13 Mei ini.

Dalam musim terakhir, Wallachia menjadi huru-hara ketika puak-puak bertempur: ada yang cuba menguasai, yang lain berusaha untuk membawa Dracula kembali dari kematian. Tiada siapa yang kelihatannya, dan tiada siapa yang boleh dipercayai. Ini adalah masa terakhir.

Berdasarkan siri permainan video popular Konami, anime Netflix ini berpusat di sekitar Trevor Belmont, Alucard dan Sypha Belnades ketika mereka berusaha mempertahankan Wallachia dari Dracula dan tenteranya, yang menuntut pembalasan terhadap manusia kerana kematian isterinya dan ibu Alucard, Lisa Tepes.

Dua musim pertama mengadaptasi permainan video bertajuk Castlevania III: Dracula’s Curse versi 1989, sementara musim kedua dan ketiga menampilkan watak dan elemen cerita dari permainan video Castlevania: Curse of Darkness versi tahun 2005.

Castlevania menampilkan bakat suara Graham McTavish sebagai Dracula, Richard Armitage sebagai Trevor Belmont, Alejandra Reynoso sebagai Sypha Belnades, James Callis sebagai Alucard, Emily Swallow sebagai Lisa, Matt Frewer sebagai The Bishop, Tony Amendola sebagai The Elder, Theo James sebagai Hector, Adetokumboh M’Cormack sebagai Isaac, Jaime Murray sebagai Carmilla, Jessica Brown Findlay (Downton Abbey) sebagai Lenore, Yasmine Al Massri sebagai Morana, Bill Nighy sebagai Saint German, Jason Isaacs sebagai Hakim, Barbara Steele sebagai Miranda, Lance Reddick sebagai Kapten , dan Rila Fukushima sebagai Sumi.

Anime ini diarahkan oleh Sam Deats dan diterbitkan oleh Jason Williams.  Warren Ellis, Kevin Kolde, Adi Shankar, dan Fred Seibert berfungsi sebagai penerbit eksekutif.

Anda boleh gambar-gambar dan trailer Castlevania dibawah.

Related posts

Ryan Reynolds Baru Tahu Dia Adalah NPC Dalam Trailer “Free Guy”

Kakimuvee

Kisah Persahabatan Antara Seorang Remaja & Robotnya Yang Rosak Dalam Trailer “Ron’s Gone Wrong”

Kakimuvee

LOKI: TVA Bertemu Loki Dalam Video Klip Terbaru

Kakimuvee

[TRAILER] Nevertheless Goda Kisah Romantik Antara Song Kang & Han So-Hee

Zulaikha

Critically-acclaimed Taiwanese drama Tears On Fire to stream on Netflix Malaysia on 26 June

Zulaikha

[VIDEO] Netflix Umum Tarikh Tayangan Episod Istimewa “Kingdom: Ashin of the North”

Kakimuvee

Leave a Comment

Add your own review

Rating