Official TrailerSiri TV

Negan Cuba Menasihati Alpha Dalam Sneak Peek THE WALKING DEAD Episod 10.09

Views

AMC telah melancarkan klip sneak peek episod 10.09 The Walking Dead bertajuk "Squeeze", yang memaparkan villain kegemaran ramai, Negan cuba memmberi nasihat kepada Alpha (lakonan Samantha Morton) tentang pengkhianatan dalam kumpulan The Whisperers. Siri tersebut akan kembali bersiaran pada 23 Februari ini, anda boleh saksikan klip tersebut dibawah.

The Walking Dead bermula 10 tahun yang lalu dimana dia cuba mencari ahli keluargannya. Keluarga itu dan para survivor yang lain bersatu sehingga membentuk komuniti. Mereka berhadap pelbagai masalah dan cabaran, bukan sahaja dari zombi, tetapi persekitaran dan yang paling penting musuh-musuh yang dasyat. Musim kesembilan menyaksikan mereka berhadap dengan musuh yang menakutkan iaitu The Whisperers.

Barisan pelakon terdiri daripada Norman Reedus, Danai Gurira, Melissa McBride, Cailey Fleming, Josh McDermitt, Christian Serratos, Seth Gilliam, Ross Marquand, Khary Payton, Cooper Andrews, Jeffrey Dean Morgan, Avi Nash, Nadia Hilker, Lauren Ridloff, Angel Theory, Dan Fogler, Samantha Morton, dan Ryan Hurst. Thora Birch dan Kevin Carroll sertai barisan pelakon untuk musim ke - 10.

Tinggalkan Balasan

shares
Enable Notifications    Ok No thanks