Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
Berita

Mubi Umumkan Tayangan Digital Eksklusif ‘Voyage Of Time: An IMAX Documentary’ Daripada Terrence Malick Yang Disuarakan Oleh Brad Pitt

MUBI, pengedar filem dan perkhidmatan penstriman filem terpilih global, telah mengumumkan tayangan perdana digital eksklusif Voyage of Time: An IMAX Documentary oleh Terrence Malick, tersedia untuk distrim secara global (tidak termasuk China, Jepun, CIS, Baltik) dalam 4K di MUBI mulai 17 Disember, 2021.

Pembikin filem lagenda Terrence Malick (The Tree of Life, Days of Heaven) mempersembahkan perjalanan penemuan yang mendalam selama beberapa dekad yang meneroka kelahiran alam semesta.


Diceritakan oleh Brad Pitt, ini adalah satu-satunya perayaan kewujudan dan sejarah agung kosmos, membawa penonton ke dalam pengembaraan yang luas lagi dekat dan peribadi yang menjangkau beribu-ribu tahun dari kejadian Big Bang hinggalah ke zaman dinosaur ke dunia manusia kita sekarang, dan seterusnya.

Menggabungkan penyelidikan daripada saintis terkemuka dengan pengimejan menakjubkan daripada pakar VFX yang telah dicalonkan dalam anugerah BAFTA, Dan Glass – beberapa rakaman diambil daripada probe angkasa lepas NASA – panorama filem visual yang mengagumkan. membawa anda ke tengah-tengah peristiwa monumental yang tidak pernah disaksikan sebelum ini, dari asal usul bintang dan galaksi kepada penciptaan pelbagai bentuk kehidupan di planet bumi, termasuklah manusia.

Menandakan pengalaman pertama Malick dalam pembikinan filem dokumentari, Voyage of Time adalah pengalaman cakerawala yang mengagumkan – lagu pujian kepada kegemilangan alam semula jadi, kehidupan dan penemuan saintifik – yang menyaksikan dia mencapai perkara yang mustahil: menggambarkan permulaan, pertengahan dan potensi akhir zaman.

Tersedia untuk distrim dalam bentuk 4K, tayangan perdana dunia digital ini merupakan tontonan yang hebat yang tidak akan anda lupakan.

Related posts

Mark Ruffalo Ulas Potensi Filem “World War Hulk”, “Avengers: Secret Wars”

Kakimuvee

Marvel Studios Akan Mendapatkan Semula Hak Teater ‘Jade Giant’ Daripada Universal Menjelang 2023

Kakimuvee

Watak Emilia Clarke Dalam MCU Mungkin Didedahkan

Kakimuvee

Loki & Sylvie Kembali Bersatu Di Set Penggamabaran LOKI Musim 2

Kakimuvee

“One Piece Film: Red” Tunjuk Prestasi Baik Di Box Office Jepun

Zulaikha

Sekuel “District 9” Masih Diteruskan, Mungkin Akan Jalan Penggambaran Tidak Lama Lagi

Kakimuvee

Leave a Comment