Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
Berita

Mubi Umumkan Tayangan Digital Eksklusif ‘Voyage Of Time: An IMAX Documentary’ Daripada Terrence Malick Yang Disuarakan Oleh Brad Pitt

MUBI, pengedar filem dan perkhidmatan penstriman filem terpilih global, telah mengumumkan tayangan perdana digital eksklusif Voyage of Time: An IMAX Documentary oleh Terrence Malick, tersedia untuk distrim secara global (tidak termasuk China, Jepun, CIS, Baltik) dalam 4K di MUBI mulai 17 Disember, 2021.

Pembikin filem lagenda Terrence Malick (The Tree of Life, Days of Heaven) mempersembahkan perjalanan penemuan yang mendalam selama beberapa dekad yang meneroka kelahiran alam semesta.

Diceritakan oleh Brad Pitt, ini adalah satu-satunya perayaan kewujudan dan sejarah agung kosmos, membawa penonton ke dalam pengembaraan yang luas lagi dekat dan peribadi yang menjangkau beribu-ribu tahun dari kejadian Big Bang hinggalah ke zaman dinosaur ke dunia manusia kita sekarang, dan seterusnya.

Menggabungkan penyelidikan daripada saintis terkemuka dengan pengimejan menakjubkan daripada pakar VFX yang telah dicalonkan dalam anugerah BAFTA, Dan Glass – beberapa rakaman diambil daripada probe angkasa lepas NASA – panorama filem visual yang mengagumkan. membawa anda ke tengah-tengah peristiwa monumental yang tidak pernah disaksikan sebelum ini, dari asal usul bintang dan galaksi kepada penciptaan pelbagai bentuk kehidupan di planet bumi, termasuklah manusia.

Menandakan pengalaman pertama Malick dalam pembikinan filem dokumentari, Voyage of Time adalah pengalaman cakerawala yang mengagumkan – lagu pujian kepada kegemilangan alam semula jadi, kehidupan dan penemuan saintifik – yang menyaksikan dia mencapai perkara yang mustahil: menggambarkan permulaan, pertengahan dan potensi akhir zaman.

Tersedia untuk distrim dalam bentuk 4K, tayangan perdana dunia digital ini merupakan tontonan yang hebat yang tidak akan anda lupakan.

Related posts

Jumlah Penonton “Daredevil” Di Netflix Melonjak Susulan Tayangan “Spider-Man: No Way Home” & “Hawkeye”

Kakimuvee

‘Deleted Scene’ “Hawkeye” Bocor Di Media Sosial, Menampilkan Kingpin & Clint Barton Sewaktu Kecil

Kakimuvee

[TRAILER] Fistful of Vengeance: Iko Uwais Terajui Filem ‘Standalone’ “Wu Assassins”

Kakimuvee

Siri Godzilla & Titans Akan Dihasilkan Di Apple TV+

Kakimuvee

“The Batman” Mungkin Berdurasi Hampir 3 Jam

Kakimuvee

Robert Pattinson Sedang Dalam Rundingan Untuk Bintangi Filem Terbaru Dari Pengarah Bong Joon Ho

Kakimuvee

Leave a Comment