Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
Berita

Michelle Yeoh Sertai “The Witcher: Blood Origin” Sebagai Scían

Netflix mengesahkan hari ini bahawa Michelle Yeoh akan menyertai siri yang akan datang, The Witcher: Blood Origin dengan membawa watak utama sebagai Scían.

Berikut adalah perincian mengenai watak Scían; 

“Scían adalah yang terakhir dalam suku elf-pedang. Tiada siapa yang boleh menandingi kehebatannya menggunakan pisau, dan tidak ada yang membawa banyak kehilangan di dalam hati mereka. Apabila ada kesempatan untuk mengambil pedang suci yang dicuri, diambil dari suku yang dijatuhkan dengan cara jahat, dia melancarkan dirinya dalam misi berbahaya yang akan mengubah nasib Benua.”

Yeoh akan menyertai Laurence O’Fuarain yang akan membawa watak Fjall. Dilahirkan dalam klan pahlawan yang bersumpah untuk melindungi seorang Raja, Fjall membawa bekas luka yang dalam, kematian orang yang disayangi yang terbunuh dalam pertempuran ketika menyelamatkannya.

Parut yang tidak akan membiarkannya tenang, atau berdamai dengan dirinya atau dunia di sekelilingnya. Dalam usahanya untuk menebus, Fjall akan bertempur di samping sekutu yang paling tidak mungkin ketika dia menempuhi jalan-jalan dendam di seberang benua yang sedang bergolak.

Blood Origin merupakan siri terhad aksi-nyata dan prekuel untuk siri popular Netflix, The Witcher. Ditetapkan di dunia elf, 1200 tahun sebelum dunia The Witcher, siri ini akan menceritakan kisah yang hilang – penciptaan prototaip pertama Witcher, dan peristiwa penting yang membawa kepada “penyatuan sfera”, ketika raksasa, manusia dan elf bergabung menjadi satu.

Declan de Barra akan bertindak sebagai Penerbit Eksekutif dan Showrunner dan Lauren Schmidt Hissrich sebagai Penerbit Eksekutif. Andrzej Sapkowski akan berfungsi sebagai perunding kreatif dalam siri ini. Jason Brown dan Sean Daniel dari Hivemind, dan Tomek Baginski dan Jarek Sawko dari Platige Films akan menjadi penerbit eksekutif.

Related posts

[VIDEO] James Bond Kembali Lagi Dalam Trailer “No Time to Die”

Kakimuvee

Netflix Dedah Teaser & Poster Filem Prekeuel “Army of Thieves”

Kakimuvee

CARTOON NETWORK RAIKAN HARI KUCING ANTARABANGSA!

Kakimuvee

Penggembaraan Terbesar Chip & Dale Dalam Trailer Rasmi “Chip ‘N’ Dale: Park Life”

Kakimuvee

Trailer Malignant Previu Filem Seram Thriller Terbaru James Wan

Kakimuvee

Netflix Dedah Teaser & Gambar Terbaru “The Witcher: Nightmare of the Wolf”

Kakimuvee

Leave a Comment