Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
BeritaVideo

Menjelang Tayangan 7 Julai Ini, Marvel Lancar Trailer & Klip Video Baharu “Thor: Love and Thunder”


Sempena tayangan perdana Thor: Love and Thunder pada hari ini, dan menjelang pelancaran global pada 7 Julai nanti, Marvel Studios telah melancarkan trailer terbaru serta video klip terbaru untuk filem keempat Thor, yang menawarkan banyak rakaman baharu yang pasti mengujakan peminat. 

Anda boleh tonton trailer dan klip video terbaru, berserta video ‘red carpet’ tayangan perdana dunia Thor: Love and Thunder dibawah:

Klip video dibawah memaparkan Thor memimpin Asgardians ke medan perang

Filem ini menyaksikan Thor (Chris Hemsworth) dalam perjalanan tidak seperti apa yang pernah dia hadapi – pencarian untuk kedamaian yang dalaman. Tetapi persaraannya diganggu oleh pembunuh galaksi yang dikenali sebagai Gorr the God Butcher (Christian Bale), yang mencari kepupusan dewa. Untuk memerangi ancaman itu, Thor meminta bantuan Raja Valkyrie (Tessa Thompson), Korg (Taika Waititi) dan bekas teman wanitanya, Jane Foster (Natalie Portman), yang –  mengejutkan Thor – secara tidak jelas menggunakan tukul ajaibnya, Mjolnir, untuk menjadi Thor yang perkasa.

Bersama-sama, mereka memulakan pengembaraan kosmik yang mengerikan untuk mengungkap misteri dendam ‘God Butcher’ dan menghentikannya sebelum terlambat.


Diarahkan oleh Taika Waititi, entri terbaru Thor dibintangi Chris Hemsworth, Natalie Portman, Christian Bale, Tessa Thompson, Russell Crowe, Jaimie Alexander, Chris Pratt, Karen Gillan, Sean Gunn dan ramai lagi.

Thor: Love and Thunder akan ditayangkan di pawagam tempatan pada 7 Julai ini.


Related posts

The Marvels Perlu Kutip Lebih AS$400 Juta Untuk Catat Keuntungan

Kakimuvee

[VIDEO] Netflix Sahkan Perancangan One Piece Musim 2

Kakimuvee

Deadpool 3 Akan Lebih Berani & Sangat ‘R-Rated’

Kakimuvee

Teaser Trailer Loki Musim 2 Usik Penggembaraan Masa Tom Hiddleston Seterusnya

Kakimuvee

Video “Journey To The Marvels” Menampilkan Banyak Rakaman Terbaru ‘The Marvels’

Kakimuvee

Video The Nun 2: James Wan Goda Sekuel Yang Terikat Dengan Kisah Conjuring

Kakimuvee