Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
BeritaVideo

Menjelang Tayangan 7 Julai Ini, Marvel Lancar Trailer & Klip Video Baharu “Thor: Love and Thunder”

Sempena tayangan perdana Thor: Love and Thunder pada hari ini, dan menjelang pelancaran global pada 7 Julai nanti, Marvel Studios telah melancarkan trailer terbaru serta video klip terbaru untuk filem keempat Thor, yang menawarkan banyak rakaman baharu yang pasti mengujakan peminat. 

Anda boleh tonton trailer dan klip video terbaru, berserta video ‘red carpet’ tayangan perdana dunia Thor: Love and Thunder dibawah:


Klip video dibawah memaparkan Thor memimpin Asgardians ke medan perang

Filem ini menyaksikan Thor (Chris Hemsworth) dalam perjalanan tidak seperti apa yang pernah dia hadapi – pencarian untuk kedamaian yang dalaman. Tetapi persaraannya diganggu oleh pembunuh galaksi yang dikenali sebagai Gorr the God Butcher (Christian Bale), yang mencari kepupusan dewa. Untuk memerangi ancaman itu, Thor meminta bantuan Raja Valkyrie (Tessa Thompson), Korg (Taika Waititi) dan bekas teman wanitanya, Jane Foster (Natalie Portman), yang –  mengejutkan Thor – secara tidak jelas menggunakan tukul ajaibnya, Mjolnir, untuk menjadi Thor yang perkasa.

Bersama-sama, mereka memulakan pengembaraan kosmik yang mengerikan untuk mengungkap misteri dendam ‘God Butcher’ dan menghentikannya sebelum terlambat.

Diarahkan oleh Taika Waititi, entri terbaru Thor dibintangi Chris Hemsworth, Natalie Portman, Christian Bale, Tessa Thompson, Russell Crowe, Jaimie Alexander, Chris Pratt, Karen Gillan, Sean Gunn dan ramai lagi.

Thor: Love and Thunder akan ditayangkan di pawagam tempatan pada 7 Julai ini.

Related posts

Watak Emilia Clarke Dalam MCU Mungkin Didedahkan

Kakimuvee

Loki & Sylvie Kembali Bersatu Di Set Penggamabaran LOKI Musim 2

Kakimuvee

“One Piece Film: Red” Tunjuk Prestasi Baik Di Box Office Jepun

Zulaikha

Sekuel “District 9” Masih Diteruskan, Mungkin Akan Jalan Penggambaran Tidak Lama Lagi

Kakimuvee

Senyuman Pembawa Maut Dalam Trailer SMILE, Akan Tayang Di Malaysia September Ini

Kakimuvee

Chad Stahelski Mahu Filem “Ghost of Tsushima” Dibuat Dalam Bahasa Jepun

Kakimuvee

Leave a Comment