Official Trailer

Megan Fox Ketuai Misi Menyelamat Dalam Trailer ROGUE

Views

Lionsgate telah melancarkan trailer Rogue, sebuah filem aksi mendebarkan dari pengarah M.J. Bassett yang dibintangi pelakon Transfomers, Megan Fox. Filem ini akan mula dilancarkan dalam bentuk digital pada 28 Ogos ini.

Dalam filem ini, Megan Fox memainkan peranan sebagai ketua tentera upahan, Samantha O’Hara. Dia mengetuai sepasukan anggota tentera dalam misi merbahaya, menyelamatkan tebusan dari penculik dikawasan pendalaman Afrika. Tetapi, apabila misi mereka menjadi tidak menentu, O'Hara perlu memimpin pasukannya berhadapan dengan pemberontak yang sangat kejam serta singa-singa yang menakutkan.

Tetapi ketika misi berjalan serba salah dan pasukannya terdampar, skuad O'Hara mesti menghadapi pertemuan berdarah dan kejam dengan sekumpulan pemberontak - dan gerombolan singa-singa yang marah dan marah yang mereka hadapi.

Turut menyertai barisan pelakon adalah Greg Kriek (Black Mirror), Jessica Sutton (Motherland: Fort Salem), Calli Taylor (The Courier), Brandon Auret (The Last Days of American Crime), Adam Deacon (Casualty), dan Sisanda Henna (Trackers).

Tinggalkan Balasan

shares
Enable Notifications    Ok No thanks