Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
Official Trailer

Megan Fox Ketuai Misi Menyelamat Dalam Trailer ROGUE

Lionsgate telah melancarkan trailer Rogue, sebuah filem aksi mendebarkan dari pengarah M.J. Bassett yang dibintangi pelakon Transfomers, Megan Fox. Filem ini akan mula dilancarkan dalam bentuk digital pada 28 Ogos ini.

Dalam filem ini, Megan Fox memainkan peranan sebagai ketua tentera upahan, Samantha O’Hara. Dia mengetuai sepasukan anggota tentera dalam misi merbahaya, menyelamatkan tebusan dari penculik dikawasan pendalaman Afrika. Tetapi, apabila misi mereka menjadi tidak menentu, O’Hara perlu memimpin pasukannya berhadapan dengan pemberontak yang sangat kejam serta singa-singa yang menakutkan.

Tetapi ketika misi berjalan serba salah dan pasukannya terdampar, skuad O’Hara mesti menghadapi pertemuan berdarah dan kejam dengan sekumpulan pemberontak – dan gerombolan singa-singa yang marah dan marah yang mereka hadapi.

Turut menyertai barisan pelakon adalah Greg Kriek (Black Mirror), Jessica Sutton (Motherland: Fort Salem), Calli Taylor (The Courier), Brandon Auret (The Last Days of American Crime), Adam Deacon (Casualty), dan Sisanda Henna (Trackers).

Related posts

Teaser “Paranormal Activity: Next of Kin” Pratonton Filem Reboot Untuk Paramount+

Kakimuvee

iQiyi Dedah Trailer Terbaru Untuk K-Siri Asli Yang Akan Datang “Jirisan”

Zulaikha

A24 Lancar Trailer Rasmi “The Humans” Lakonan Steven Yeun & Richard Jenkins

Kakimuvee

TV Spot Antarabangsa “Venom: Let There Be Carnage” Menampilkan Lebih Banyak Rakaman Terbaru

Kakimuvee

[VIDEO] Musim Ketiga Doom Patrol Season 3 Akan Ditayangkan Pada 23 September Eksklusif Di HBO GO

Kakimuvee

iQiyi Akan Menayangkan K-Drama Suspen Terbaru Bertajuk “Jirisan”

Kakimuvee

Leave a Comment