Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
Berita

Marvel Studios Dilaporkan Sedang Membangunkan Filem Silver Surfer

Menurut laporan dari Geeks WorldWide, Marvel Studios kini dilaporkan sedang diperingkat awal pembangunan filem Silver Surfer. 

Setakat ini, laporan tersebut masih belum disahkan oleh Marvel Studios dan masih boleh dianggap khabar angin. Tetapi jika Kevin Feige ingin memperkenalkan Galactus sebagai penjahat utama dalam Marvel Cinematic Universe, penerbitan awal filem Silver Surfer mungkin masuk akal kerana karakter tersebut mempunyai hubungan dan kaitan dengan salah satu villain utama dalam komik Marvel itu.

Apapun, maklumat mengenai pembangunan filem Silver Surfer mungkin memakan masa sedikit lama kerana Marvel Studios kini sedang memberi tumpuan kepada filem-filem Marvel Fasa 4 yang telah diumumkan di San Diego Comic Con yang lalu.

Sebelum ini, pengarah filem Vice dan The Big Short, Adam McKay pernah menyuarakan minatnya untuk mengarahkan filem Silver Surfer. 

Jadi kepada peminat-peminat filem Marvel, adakah anda tidak sabar untuk menantikan filem solo Silver Surfer? siapakah yang layak untuk memainkan peranan tersebut? kongsikan pendapat anda.

Related posts

No Time To Die, A Quiet Place Part II, Morbius Ditunda Ke Tarikh Baru

Kakimuvee

Legendary Dedah Poster Terbaru “Godzilla vs Kong”, Trailer Akan Dilancarkan Ahad Ini

Kakimuvee

Chris Hemsworth Dedah Penggambaran “Thor: Love and Thunder” Akan Bermula Minggu Ini

Kakimuvee

Wonka: Tom Holland & Timothée Chalamet Diintai Warner Bros. Untuk Peranan Utama Dalam Prekuel “Charlie and the Chocolate Factory”

Kakimuvee

Simu Liu Kata Shang-Chi Mampu Tewaskan Hulk & Iron Man!

Isqandar

Warner Bros. Akan Hasilkan Prekuel “Charlie and the Chocolate Factory”

Kakimuvee