Berita

Marvel Studios Dilaporkan Sedang Membangunkan Filem Silver Surfer

Views

Menurut laporan dari Geeks WorldWide, Marvel Studios kini dilaporkan sedang diperingkat awal pembangunan filem Silver Surfer. 

Setakat ini, laporan tersebut masih belum disahkan oleh Marvel Studios dan masih boleh dianggap khabar angin. Tetapi jika Kevin Feige ingin memperkenalkan Galactus sebagai penjahat utama dalam Marvel Cinematic Universe, penerbitan awal filem Silver Surfer mungkin masuk akal kerana karakter tersebut mempunyai hubungan dan kaitan dengan salah satu villain utama dalam komik Marvel itu.

Apapun, maklumat mengenai pembangunan filem Silver Surfer mungkin memakan masa sedikit lama kerana Marvel Studios kini sedang memberi tumpuan kepada filem-filem Marvel Fasa 4 yang telah diumumkan di San Diego Comic Con yang lalu.

Sebelum ini, pengarah filem Vice dan The Big Short, Adam McKay pernah menyuarakan minatnya untuk mengarahkan filem Silver Surfer. 

Jadi kepada peminat-peminat filem Marvel, adakah anda tidak sabar untuk menantikan filem solo Silver Surfer? siapakah yang layak untuk memainkan peranan tersebut? kongsikan pendapat anda.

Tinggalkan Balasan

shares