Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
Berita Official Trailer

Marvel Lancar Trailer Terbaru “Eternals”

Marvel Studios telah melancarkan trailer terbaru Eternals, arahan pemenang Oscar Chloe Zhao. Anda boleh tonton trailer berdurasi tiga minit dibawah. Filem yang menampilkan para bintang ini akan menemui penonton pada 5 November 2021. 

Berdasarkan komik berjudul sama karya Jack Kirby, Eternals menyambut pasukan superhero baru yang menarik ke Marvel Cinematic Univers. Kisah epik ini, yang merangkumi ribuan tahun dahulu, menampilkan sekumpulan pahlawan abadi yang dipaksa keluar dari bayang-bayang untuk bersatu kembali menentang musuh tertua manusia, The Deviants. 

Barisan pelakon hebat terdiri daripada Richard Madden sebagai Ikaris yang sanagt kuasa, Gemma Chan sebagai Sersi – penyayang umat manusia, Kumail Nanjiani sebagai Kingo berkuasa kosmik, Lauren Ridloff sebagai Makkari – pahlawan yang sangat pantas, Brian Tyree Henry sebagai pencipta pinta, Phastos, Salma Hayek sebagai Ajax, pemimpin yang bijaksana, Lia McHugh sebagai Sprite yang setia muda tetapi berjiwa dewasa, Don Lee sebagai Gilgamesh yang kuat, Barry Keoghan sebagai penyendiri Druig, dan Angelina Jolie sebagai pahlawan hebat Thena. Kit Harington memainkan peranan sebagai Dane Whitman.

Pemenang Oscar Chloe Zhao mengarahkan filem ini dan turut menulis lakon layar bersama Matthew k. Firpo dan Ryan Firpo. Presiden Marvel Studios, Kevin Feige berfungsi sebagai penerbit.

Related posts

Klip Terbaru Venom: Let There Be Carnage Goda Transformasi Cletus Kasady

Kakimuvee

Netflix Umum Musim Ketiga The Witcher

Kakimuvee

Teaser Baru Jirisan Papar Gandingan Hebat Gianna Jun & Ju Ji-hoon

Zulaikha

My Hero Academia Musim Ke-6 Telah Diumumkan, Saksikan Teaser Trailer Disini

Kakimuvee

Randall Park, Jani Zhao Antara Yang Sertai Aquaman and the Lost Kingdom

Kakimuvee

Gandingan Fattah Amin & Diana Danielle Dalam Kisah Percintaan Fantasi Romantik GANJIL Oleh Viu

Kakimuvee

Leave a Comment