Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
Berita Siri TV

Mark Ruffalo Mungkin Bintangi Siri HBO PARASITE

Semalam merupakan malam gemilang buat filem Parasite apabila berjaya membawa pulang empat anugerah Oscars termasuklah anugerah Filem Terbaik. Sehubungan itu, HBO telah memulakan langkah awal dalam pembangunan siri televisyen Parasite dengan cuba ‘memancing’ bintang filem Avengers: Endgame, Mark Ruffalo untuk membintangi siri itu.

Sumber dari Collider menyebut, HBO menganggap laporan awal media sebagai ‘masih terlalu awal’, tetapi beberapa sumber yang dipercayai mengesahkan minat untuk mengambil pelakon berusia 52 tahun itu membintangi siri akan datang. Selain itu juga, pengarah Bong Joon-ho sendiri telah bertemu dengan pelakon tersebut untuk menawarkan watak utama, dan kedua-dua pihak menyatakan minat untuk mementerai perjanjian.

Parasite menceritakan kisah aneh tentang dua keluarga yang berada di dunia yang terpisah namun kelihatan agak sama, menggambarkan realiti yang menakjubkan di dunia yang kita hadapi. Bintang-bintang filem ini terdiri daripada Lee Sun-Kyun (A Hard Day), Cho Yeo-Jeong (Obsessed), Choi Woo -Shik (Okja), Park So-Dam (The Priest), dan Chang Hyae-Jin (Puisi).

Bong dan Adam McKay akan menerbitkan siri terhad ini untuk HBO bersama-sama Kate Street Pictures Company, CJ Entertainment, Francis Chung dan Kevin Messick.

Related posts

No Time To Die, A Quiet Place Part II, Morbius Ditunda Ke Tarikh Baru

Kakimuvee

Legendary Dedah Poster Terbaru “Godzilla vs Kong”, Trailer Akan Dilancarkan Ahad Ini

Kakimuvee

Chris Hemsworth Dedah Penggambaran “Thor: Love and Thunder” Akan Bermula Minggu Ini

Kakimuvee

Wonka: Tom Holland & Timothée Chalamet Diintai Warner Bros. Untuk Peranan Utama Dalam Prekuel “Charlie and the Chocolate Factory”

Kakimuvee

THE ROOK PREMIERES FOR THE FIRST TIME IN ASIA EXCLUSIVELY ON HBO GO THIS JANUARY

Zulaikha

Simu Liu Kata Shang-Chi Mampu Tewaskan Hulk & Iron Man!

Isqandar