Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
Berita Siri TV

Mark Ruffalo Mungkin Bintangi Siri HBO PARASITE

Semalam merupakan malam gemilang buat filem Parasite apabila berjaya membawa pulang empat anugerah Oscars termasuklah anugerah Filem Terbaik. Sehubungan itu, HBO telah memulakan langkah awal dalam pembangunan siri televisyen Parasite dengan cuba ‘memancing’ bintang filem Avengers: Endgame, Mark Ruffalo untuk membintangi siri itu.

Sumber dari Collider menyebut, HBO menganggap laporan awal media sebagai ‘masih terlalu awal’, tetapi beberapa sumber yang dipercayai mengesahkan minat untuk mengambil pelakon berusia 52 tahun itu membintangi siri akan datang. Selain itu juga, pengarah Bong Joon-ho sendiri telah bertemu dengan pelakon tersebut untuk menawarkan watak utama, dan kedua-dua pihak menyatakan minat untuk mementerai perjanjian.

Parasite menceritakan kisah aneh tentang dua keluarga yang berada di dunia yang terpisah namun kelihatan agak sama, menggambarkan realiti yang menakjubkan di dunia yang kita hadapi. Bintang-bintang filem ini terdiri daripada Lee Sun-Kyun (A Hard Day), Cho Yeo-Jeong (Obsessed), Choi Woo -Shik (Okja), Park So-Dam (The Priest), dan Chang Hyae-Jin (Puisi).

Bong dan Adam McKay akan menerbitkan siri terhad ini untuk HBO bersama-sama Kate Street Pictures Company, CJ Entertainment, Francis Chung dan Kevin Messick.

Related posts

Penggembaraan Terbesar Chip & Dale Dalam Trailer Rasmi “Chip ‘N’ Dale: Park Life”

Kakimuvee

Trailer Malignant Previu Filem Seram Thriller Terbaru James Wan

Kakimuvee

Netflix Dedah Teaser & Gambar Terbaru “The Witcher: Nightmare of the Wolf”

Kakimuvee

Antonio Banderas Sertai Harrison Ford Dalam “Indiana Jones 5”

Kakimuvee

“Black Widow” Lepasi AS$260 Juta Seluruh Dunia, “F9: The Fast Saga” Semakin Menghampiri AS$600 Juta

Kakimuvee

Trailer Terakhir “Snake Eyes: G.I. Joe Origins” Berikan Lebih Banyak Aksi & Rakaman Terbaru

Kakimuvee

Leave a Comment