Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
Berita

Mari Kita Baca Reaksi Awal Pengkritik Tentang “Godzilla vs. Kong”

Selepas “Zack Snyder’s Justice League”, tumpuan kaki-kaki wayang kini beralih kepada filem blockbuster “Godzilla vs. Kong”. Peminat di Malaysia pastinya tidak sabar untuk menonton filem keempat ‘Monsterverse’ itu, dan sementara menantikan tarikh tayangan 25 Mac ini, mari kita lihat reaksi awal para pengkritik antarabangsa yang berpeluang menonton filem ini lebih awal. 

Jika dilihat pada reaksi mereka, rata-rata memuji babak-babak aksi yang menampilkan watak utama iaitu Godzilla dan Kong. Selain itu juga, elemen lain seperti skor, kesan khas VFX dan arahan Adam Wingard turut diberi tumpuan. Bagaimanapun, sekali lagi, watak-watak manusia menjadi isu para pengkritik. 

Anda boleh baca reaksi mereka dibawah. 

“Godzilla vs. Kong” merupakan filem keempat dalam francais MonsterVerse selepas Godzilla (2014), Kong; Skull Island dan Gozilla: King of the MonstersAdam Wingard (Death Note) mengarahkan filem ini berdasarkan lakonlayar yang ditulis Eric Pearson (Thor: Ragnarok) dan Max Borenstein (The Terror)

Barisan pelakon terdiri daripada Alexander Skarsgård, Millie Bobby Brown, Rebecca Hall, Brian Tyree Henry, Shun Oguri, Eiza González, Jessica Henwick, Julian Dennison, Kyle Chandler, Demián Bichir, Zhang Ziyi, Van Marten dan Lance Reddick. Tonton trailer terbaru dan klip filem disini.

Related posts

Karen Gillan & Pom Klementieff Menitiskan Air Mata Selepas Baca Skrip Guardians of the Galaxy Vol. 3

Kakimuvee

Matt Reeves Kongsi Gambar Terbaru Batman Sempena Meraikan #BatmanDay

Kakimuvee

Daniel Craig Ucapkan Selamat Tinggal Dalam Video Belakang Tabir “No Time to Die”

Kakimuvee

A24 Lancar Trailer Rasmi “The Humans” Lakonan Steven Yeun & Richard Jenkins

Kakimuvee

TV Spot Antarabangsa “Venom: Let There Be Carnage” Menampilkan Lebih Banyak Rakaman Terbaru

Kakimuvee

Nicolas Cage Tiada Perancangan Untuk Bersara Dari Dunia Lakonan

Kakimuvee

Leave a Comment