Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
Berita

Mari Kita Baca Reaksi Awal Pengkritik Tentang “Godzilla vs. Kong”

Selepas “Zack Snyder’s Justice League”, tumpuan kaki-kaki wayang kini beralih kepada filem blockbuster “Godzilla vs. Kong”. Peminat di Malaysia pastinya tidak sabar untuk menonton filem keempat ‘Monsterverse’ itu, dan sementara menantikan tarikh tayangan 25 Mac ini, mari kita lihat reaksi awal para pengkritik antarabangsa yang berpeluang menonton filem ini lebih awal. 

Jika dilihat pada reaksi mereka, rata-rata memuji babak-babak aksi yang menampilkan watak utama iaitu Godzilla dan Kong. Selain itu juga, elemen lain seperti skor, kesan khas VFX dan arahan Adam Wingard turut diberi tumpuan. Bagaimanapun, sekali lagi, watak-watak manusia menjadi isu para pengkritik. 

Anda boleh baca reaksi mereka dibawah. 

“Godzilla vs. Kong” merupakan filem keempat dalam francais MonsterVerse selepas Godzilla (2014), Kong; Skull Island dan Gozilla: King of the MonstersAdam Wingard (Death Note) mengarahkan filem ini berdasarkan lakonlayar yang ditulis Eric Pearson (Thor: Ragnarok) dan Max Borenstein (The Terror)

Barisan pelakon terdiri daripada Alexander Skarsgård, Millie Bobby Brown, Rebecca Hall, Brian Tyree Henry, Shun Oguri, Eiza González, Jessica Henwick, Julian Dennison, Kyle Chandler, Demián Bichir, Zhang Ziyi, Van Marten dan Lance Reddick. Tonton trailer terbaru dan klip filem disini.

Related posts

Pandangan Pertama Knuckles Di Set Penggambaran “Sonic the Hedgehog 2”

Kakimuvee

Filem “The Flash” Sudah Mulakan Penggambaran, Michael Keaton Sah Kembali Sebagai Batman

Kakimuvee

Tiga Pengarah Ketuai Projek Sekuel “Spider-Man: Into the Spider-Verse”

Kakimuvee

Paul Dano & Kunal Nayyar Bintangi Filem Netflix “Spaceman”

Kakimuvee

Joe Manganiello Dedah Kenapa Deathstroke Mahu Bunuh Batman

Kakimuvee

Teaser Rasmi “Shang-Chi And The Legend Of The Rings” Perkenalkan Superhero Baru Dan.. The Mandarin

Kakimuvee