Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
Berita

Mari Kita Baca Reaksi Awal Pengkritik Tentang “Godzilla vs. Kong”

Selepas “Zack Snyder’s Justice League”, tumpuan kaki-kaki wayang kini beralih kepada filem blockbuster “Godzilla vs. Kong”. Peminat di Malaysia pastinya tidak sabar untuk menonton filem keempat ‘Monsterverse’ itu, dan sementara menantikan tarikh tayangan 25 Mac ini, mari kita lihat reaksi awal para pengkritik antarabangsa yang berpeluang menonton filem ini lebih awal. 

Jika dilihat pada reaksi mereka, rata-rata memuji babak-babak aksi yang menampilkan watak utama iaitu Godzilla dan Kong. Selain itu juga, elemen lain seperti skor, kesan khas VFX dan arahan Adam Wingard turut diberi tumpuan. Bagaimanapun, sekali lagi, watak-watak manusia menjadi isu para pengkritik. 

Anda boleh baca reaksi mereka dibawah. 

“Godzilla vs. Kong” merupakan filem keempat dalam francais MonsterVerse selepas Godzilla (2014), Kong; Skull Island dan Gozilla: King of the MonstersAdam Wingard (Death Note) mengarahkan filem ini berdasarkan lakonlayar yang ditulis Eric Pearson (Thor: Ragnarok) dan Max Borenstein (The Terror)

Barisan pelakon terdiri daripada Alexander Skarsgård, Millie Bobby Brown, Rebecca Hall, Brian Tyree Henry, Shun Oguri, Eiza González, Jessica Henwick, Julian Dennison, Kyle Chandler, Demián Bichir, Zhang Ziyi, Van Marten dan Lance Reddick. Tonton trailer terbaru dan klip filem disini.

Related posts

‘Deleted Scene’ “Hawkeye” Bocor Di Media Sosial, Menampilkan Kingpin & Clint Barton Sewaktu Kecil

Kakimuvee

[TRAILER] Fistful of Vengeance: Iko Uwais Terajui Filem ‘Standalone’ “Wu Assassins”

Kakimuvee

Siri Godzilla & Titans Akan Dihasilkan Di Apple TV+

Kakimuvee

“The Batman” Mungkin Berdurasi Hampir 3 Jam

Kakimuvee

Robert Pattinson Sedang Dalam Rundingan Untuk Bintangi Filem Terbaru Dari Pengarah Bong Joon Ho

Kakimuvee

Pelakon “Moon Knight” Gaspard Ulliel Meninggal Dunia Dalam Kemalangan Ski

Kakimuvee

Leave a Comment