Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
Berita

“A lot of fun!” – Antara Pendapat Pengkritik Mengenai Filem Justice League

Tinggal kurang satu minggu lagi sebelum tayangan filem superhero DC yang ditunggu-tunggu oleh peminat. Rata-rata peminat terutamanya kepada peminat filem DC menyatakan tidak sabar untuk menonton filem kegemaran mereka.

Memandangkan kita masih mempunyai beberapa hari lagi sebelum tayangan bermula, apakata kita baca pendapat pengkritik filem mengenai Justice League. Rata-ratanya memberi maklumbalas positif mengenai filem ini, dan pendapat mereka ini mungkin dapat memberi sedikit gambaran kepada para penonton mengenai filem ini nanti, sama ada menarik ataupun tidak.

https://twitter.com/JLDlite/status/929030905846304768?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.comingsoon.net%2Fmovies%2Fnews%2F902373-justice-league-reactions

https://twitter.com/ConnerWS/status/929030929523154944?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.comingsoon.net%2Fmovies%2Fnews%2F902373-justice-league-reactions

So, kepada peminat Justice League, adakah anda tidak sabar untuk menonton superhero kegemaran anda menentang penjahat Steppenwolf? Jangan lupa saksikan Justice League yang akan mulai malam 15 November 2017.

Filem Justice League diarahkan oleh Zack Snyder sebelum diambil alih oleh Joss Whedon manakala filem ini ditulis oleh Joss Whedon dan Chris Terrio. Justice League dibintangi oleh  Ben Affleck sebagai Batman, Henry Cavill sebagai Superman, Amy Adams sebagai Lois Lane, Gal Gadot sebagai Wonder Woman, Ezra Miller sebagai The Flash, Jason Momoa sebagai Aquaman, Ray Fisher sebagai Cyborg, Jeremy Irons sebagai Alfred Pennyworth, Diane Lane sebagai Martha Kent, Connie Nielsen sebagai Queen Hippolyta, dan J.K. Simmons sebagai Commissioner Gordon.

Related posts

Trailer Uncharted Soroti Babak Yang Diambil Dari Permainan Video

Kakimuvee

Emily Blunt Sedang Dalam Rundingan Untuk Bintangi Filem Terbaru Christopher Nolan, “Oppenheimer”

Kakimuvee

Strim Siri Hit Terkini & Filem Warner Bros. Di HBO GO Dengan Harga RM 23.30 Sebulan

Kakimuvee

Marvel Studios Tunda Doctor Strange 2, Thor: Love and Thunder, Black Panther 2,& Banyak Lagi

Kakimuvee

Trailer Antarabangsa Ghostbusters: Afterlife Beri Lebih Banyak Rakaman Terbaru

Kakimuvee

Trailer Olaf Presents: Snowman Kegemaran Peminat Akan Menceritakan Semula Animasi Klasik Disney Dalam Siri Filem Pendek

Kakimuvee

Leave a Comment