Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
Berita

“A lot of fun!” – Antara Pendapat Pengkritik Mengenai Filem Justice League

Tinggal kurang satu minggu lagi sebelum tayangan filem superhero DC yang ditunggu-tunggu oleh peminat. Rata-rata peminat terutamanya kepada peminat filem DC menyatakan tidak sabar untuk menonton filem kegemaran mereka.

Memandangkan kita masih mempunyai beberapa hari lagi sebelum tayangan bermula, apakata kita baca pendapat pengkritik filem mengenai Justice League. Rata-ratanya memberi maklumbalas positif mengenai filem ini, dan pendapat mereka ini mungkin dapat memberi sedikit gambaran kepada para penonton mengenai filem ini nanti, sama ada menarik ataupun tidak.

https://twitter.com/JLDlite/status/929030905846304768?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.comingsoon.net%2Fmovies%2Fnews%2F902373-justice-league-reactions

https://twitter.com/ConnerWS/status/929030929523154944?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.comingsoon.net%2Fmovies%2Fnews%2F902373-justice-league-reactions

So, kepada peminat Justice League, adakah anda tidak sabar untuk menonton superhero kegemaran anda menentang penjahat Steppenwolf? Jangan lupa saksikan Justice League yang akan mulai malam 15 November 2017.

Filem Justice League diarahkan oleh Zack Snyder sebelum diambil alih oleh Joss Whedon manakala filem ini ditulis oleh Joss Whedon dan Chris Terrio. Justice League dibintangi oleh  Ben Affleck sebagai Batman, Henry Cavill sebagai Superman, Amy Adams sebagai Lois Lane, Gal Gadot sebagai Wonder Woman, Ezra Miller sebagai The Flash, Jason Momoa sebagai Aquaman, Ray Fisher sebagai Cyborg, Jeremy Irons sebagai Alfred Pennyworth, Diane Lane sebagai Martha Kent, Connie Nielsen sebagai Queen Hippolyta, dan J.K. Simmons sebagai Commissioner Gordon.

Related posts

Marvel Dedah Logline “Black Panther: Wakanda Forever” & “The Marvel”

Kakimuvee

Spider-Man: No Way Home: Andrew Garfield Tidak Menerima Panggilan Dari Marvel Studios

Kakimuvee

MULAKAN PENGEMBARAAN DI RUMAH UNTUK MASA CERIA KELUARGA BERSAMA CARTOON NETWORK!

Kakimuvee

Astro Dilantik Sebagai Pengedar Rasmi Disney+ Hotstar

Kakimuvee

Disney+ Hotstar Akan Dilancarkan Di Malaysia 1 Jun Ini!

Kakimuvee

[VIDEO] “Black Panther 2” & “Captain Marvel 2” Dapat Tajuk Rasmi, Rakaman Pertama “Eternals” Telah Didedahkan

Kakimuvee