Lihat FanArt Peminat Yang Memaparkan Alexander Skarsgard Sebagai Adam Warlock

144
views

Guardians of the Galaxy Vol. 3 mungkin bakal memperkenalkan karakter Adam Warlock, salah satu karakter terhebat dalam dunia komik Marvel. Boleh dikatakan, pelbagai ‘Fan Art’ Adam Warlock bersebaran di alam maya. Antara yang ‘Fan Art’ Adam Warlock yang menarik adalah yang dihasilkan oleh BossLogic.

BossLogic sebelum ini telah menghasilkan karya Adam Warlock dengan menggunakan pelakon Zac Efron. Kali ini bekas pelakon Game of Thrones, Nikolaj Coster-Waldau dan True Blood, Alexander Skarsgård telah menjadi subjek untuk ‘fan art’ Adam Warlock terbarunya.

 

View this post on Instagram

 

Last Adam Warlock take for awhile, this one is with Alexander Skarsgård @guardiansofthegalaxy @jamesgunn

A post shared by Bosslogic (@bosslogic) on

Dalam babak ‘post credit’ Guardians of the Galaxy Vol. 2, Puteri Ayesha lakonan Elizabeth Debicki mendedahkan nama Adam, individu yang berada didalam pod kelahiran. Sejak itu, khabar angin mengenai kemunculan watak Adam Warlock mula tersebar sehinggakan ada yang berteori bahawa karakter tersebut akan muncul dalam filem Avengers: Endgame.

Jadi kepada peminat-peminat Marvel Cinematic Universe, agaknya pelakon manakah yang sesuai membawakan watak Adam Warlock?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here