Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
Slot Asia

Lee Jin Wook Berjanji Untuk Lindungi Kwon Nara Dalam Teaser “Bulgasal” Yang Penuh Suspen

tvN telah mendedahkan teaser untuk drama terbaru mereka bertajuk Bulgasal. 

Bulgasal adalah drama fantasi baharu yang dibintangi Lee Jin Wook sebagai Dan Hwal, bulgasal (makhluk mitos yang tidak boleh mati atau tua) yang pernah menjadi manusia berabad-abad yang lalu. Kwon Nara akan berperanan sebagai Min Sang Woon, seorang wanita yang berulang kali dijelmakan semula semasa melarikan diri dari bulgasal tetapi mengingati semua kehidupan lampaunya.

Teaser yang baru dikeluarkan itu bermula dengan Dan Hwal menceritakan, “Akhirnya, saya jumpa awak, dan awak jumpa saya.” Ketika Dan Hwal perlahan-lahan mendekati seorang wanita yang telah jatuh ke tanah, Min Sang Woon berkata, “Walaupun saya dilahirkan semula berkali-kali, kita akan bertemu semula tanpa gagal.” Tangan misteri dengan pisau muncul, cuba menikam Min Sang Woon, tetapi Dan Hwal menghalang tangan itu dari belakang sebelum ia menikamnya.

Video itu kemudian membawa penonton kembali ke masa lalu di mana sebuah kem terbakar, dan seorang jeneral menjerit, “Ia adalah serangan mengejut!” Pedang dihunus dan pertempuran berlaku apabila Dan Hwal bertanya, “Mengapa kamu berbuat demikian? Kenapa awak buat macam tu?” dan Min Sang Woon merayu bantuan.

Sementara itu, teks pada skrin berbunyi, “Nasibnya, yang mana dia menghilang 600 tahun lalu, akhirnya tiba.” Penggoda itu diakhiri dengan Dan Hwal berkata, “Kamu tidak akan mati. Saya akan melindungi kamu.”

Bulgasal akan ditayangkan pada 18 Disember jam 9.00 malam waktu Korea Selatan.

Sumber: Soompi

Related posts

Park Ji Hu, Yoon Chan Young, Cho Yi Hyun, & Lomon Hadapi Bahaya Dalam Poster “All Of Us Are Dead”

Kakimuvee

Saksikan Teaser Trailer & Poster Drama Thriller Terbaru Disney+ “Grid”

Zulaikha

Peserta “Single’s Inferno” Free Zia Ancam Untuk Ambil Tindakan Undang-Undang Terhadap Komen Berniat Jahat

Zulaikha

Kim Dong Wook Sedang Dalam Rundingan Untuk Bintangi Drama Terbaru Mengenai Penggembaraan Masa

Zulaikha

“BACKSTAGE” Gandingan Adik-Beradik Terkenal Vanesha Prescilla & Sissy Prescillia Akan Temui Penonton Di Malaysia 20 Januari Ini

Kakimuvee

Drama Korea Baru “Rookie Cops” Akan Diperkenalkan Di Disney+ Hotstar Bulan Ini

Zulaikha

Leave a Comment