Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
Slot Asia

Lee Ji Ah, Eugene, & Kim So Yeon Stun Dalam Poster Karakter Penthouse

SBS telah melancarkan poster karakter Penthouse yang sangat menawan, menampilkan pelakon utama Lee Ji Ah, Eugene, dan Kim So Yeon!

Penthouse adalah kisah wanita yang berusaha untuk mencapai matlamat mereka memasuki masyarakat tinggi dengan menjadi “ratu” di penthouse tingkat 100 di Gangnam, yang merupakan puncak kejayaan di matanya. Drama ini juga akan menyentuh tentang wanita yang tidak mempunyai pilihan selain menjadi penjahat untuk melindungi diri sendiri.

Poster Lee Ji Ah yang berwarna merah terang menunjukkan kesedihan dan kemarahan. Dia memainkan peranan sebagai Shim Soo Ryeon, seorang wanita yang lemah lembut, anggun, dan bermartabat tinggi yang tidak pernah miskin dalam hidupnya dan merupakan ratu penthouse yang baik. Kapsyen posternya berbunyi, “Saya tidak akan pernah dapat memaafkan orang yang membuat anda seperti ini.”

Eugene berperanan sebagai Oh Yoon Hee, seorang wanita yang akan melakukan apa sahaja demi kejayaan dirinya dan kejayaan anak perempuannya. Posternya, yang menggabungkan cahaya ungu dan merah, menyampaikan mesej kepada anak perempuannya, sambil membaca, “Walaupun ibu harus menjual separuh hati saya, saya akan memastikan anda tinggal di sini.”

Dikelilingi cahaya ungu gelap, Kim So Yeon mempamerkan aksesori mewahnya, bibir berwarna merah, dan pandangan yang tajam. Dia berperanan sebagai Cheon Seo Jin, seorang wanita kaya yang suka menunjuk-nunjuk, sombong dan anak perempuan kepada ketua Yayasan Chunga. Posternya berbunyi, “Dunia hanya mendengar mereka yang mempunyai kekuatan.”

Penerbit Penthouse berkata, “Walaupun kehidupan mereka berbeza, ia akan menceritakan bagaimana Shim Soo Ryeon, Cheon Seo Jin, dan Oh Yoon Hee tidak mempunyai pilihan selain menjadi penjahat bagi anak-anak mereka sepertimana yang ditunjukkan dalam poster karakter mereka. Nantikan lakonan hebat Lee Ji Ah, Kim So Yeon, dan Eugene.”

Penthouse akan mula bersiaran pada 26 Oktober ini selepas tamatnya drama Do You Like Brahms?, dan boleh didapati di Viki.

Sumber: Soompi

Related posts

Park Ji Hu, Yoon Chan Young, Cho Yi Hyun, & Lomon Hadapi Bahaya Dalam Poster “All Of Us Are Dead”

Kakimuvee

Saksikan Teaser Trailer & Poster Drama Thriller Terbaru Disney+ “Grid”

Zulaikha

Peserta “Single’s Inferno” Free Zia Ancam Untuk Ambil Tindakan Undang-Undang Terhadap Komen Berniat Jahat

Zulaikha

Kim Dong Wook Sedang Dalam Rundingan Untuk Bintangi Drama Terbaru Mengenai Penggembaraan Masa

Zulaikha

“BACKSTAGE” Gandingan Adik-Beradik Terkenal Vanesha Prescilla & Sissy Prescillia Akan Temui Penonton Di Malaysia 20 Januari Ini

Kakimuvee

Drama Korea Baru “Rookie Cops” Akan Diperkenalkan Di Disney+ Hotstar Bulan Ini

Zulaikha

Leave a Comment