Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
Slot Asia

Lee Ji Ah, Eugene, & Kim So Yeon Stun Dalam Poster Karakter Penthouse

SBS telah melancarkan poster karakter Penthouse yang sangat menawan, menampilkan pelakon utama Lee Ji Ah, Eugene, dan Kim So Yeon!

Penthouse adalah kisah wanita yang berusaha untuk mencapai matlamat mereka memasuki masyarakat tinggi dengan menjadi “ratu” di penthouse tingkat 100 di Gangnam, yang merupakan puncak kejayaan di matanya. Drama ini juga akan menyentuh tentang wanita yang tidak mempunyai pilihan selain menjadi penjahat untuk melindungi diri sendiri.


Poster Lee Ji Ah yang berwarna merah terang menunjukkan kesedihan dan kemarahan. Dia memainkan peranan sebagai Shim Soo Ryeon, seorang wanita yang lemah lembut, anggun, dan bermartabat tinggi yang tidak pernah miskin dalam hidupnya dan merupakan ratu penthouse yang baik. Kapsyen posternya berbunyi, “Saya tidak akan pernah dapat memaafkan orang yang membuat anda seperti ini.”

Eugene berperanan sebagai Oh Yoon Hee, seorang wanita yang akan melakukan apa sahaja demi kejayaan dirinya dan kejayaan anak perempuannya. Posternya, yang menggabungkan cahaya ungu dan merah, menyampaikan mesej kepada anak perempuannya, sambil membaca, “Walaupun ibu harus menjual separuh hati saya, saya akan memastikan anda tinggal di sini.”

Dikelilingi cahaya ungu gelap, Kim So Yeon mempamerkan aksesori mewahnya, bibir berwarna merah, dan pandangan yang tajam. Dia berperanan sebagai Cheon Seo Jin, seorang wanita kaya yang suka menunjuk-nunjuk, sombong dan anak perempuan kepada ketua Yayasan Chunga. Posternya berbunyi, “Dunia hanya mendengar mereka yang mempunyai kekuatan.”

Penerbit Penthouse berkata, “Walaupun kehidupan mereka berbeza, ia akan menceritakan bagaimana Shim Soo Ryeon, Cheon Seo Jin, dan Oh Yoon Hee tidak mempunyai pilihan selain menjadi penjahat bagi anak-anak mereka sepertimana yang ditunjukkan dalam poster karakter mereka. Nantikan lakonan hebat Lee Ji Ah, Kim So Yeon, dan Eugene.”

Penthouse akan mula bersiaran pada 26 Oktober ini selepas tamatnya drama Do You Like Brahms?, dan boleh didapati di Viki.

Sumber: Soompi

Related posts

Konspirasi Bertembung Dalam K-Drama Akan Datang “May It Please The Court”, Akan Debut Secara Eksklusif Di Disney+ Hotstar

Zulaikha

Lee Jung Jae Menang Anugerah Pelakon Lelaki Terbaik Di Hollywood Critics Association TV Awards

Zulaikha

Gambar-Gambar Terbaru SEOUL VIBE Menyerlahkan Lagi Latarbelakang 80-an Untuk Filem Aksi Terbaru Netflix

Kakimuvee

“One Piece Film: Red” Tunjuk Prestasi Baik Di Box Office Jepun

Zulaikha

“Emergency Declaration” Catat Kutipan RM4 Juta Di Malaysia

Zulaikha

Filem Sulung Lee Jung Jae, “Hunt” Lepasi 1 Juta Penonton Di Korea Selatan

Zulaikha

Leave a Comment