Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
Slot Asia

Lee Da Hee Bertukar Menjadi Detektif Dalam Drama Terbaru tvN “L.U.C.A.”

tvN telah melancarkan gambar terbaru drama aksi L.U.C.A. yang menampilkan pelakon Lee Da Hee. Anda boleh saksikan gambar-gambar tersebut dibawah.

L.U.C.A. adalah drama mengenai seorang lelaki bernama Ji Oh (lakonan Kim Rae Won) yang diburu kerana kemampuan khasnya, dan seorang detektif jenayah ganas bernama Gu Reum (lakonan Lee Da Hee) yang merupakan satu-satunya yang mengingatinya.


Turut membintangi barisan pelakon adalah Kim Sung Oh, Kim Sang Ho, Park Hyuk Kwon, Ahn Nae Sang, Jin Kyung, Jung Da Eun, Kim Min Gwi, dan Lee Joong Ok.

Lee Da Hee berkongsi mengapa dia memutuskan untuk tampil dalam drama ini, dengan mengatakan, “Saya menyukai genre dan watak, tetapi saya lebih berminat untuk membintanginya kerana pengarah Kim Hong Sun dan penulis Chun Sung Il.”

Dia juga bercakap mengenai wataknya Gu Reum. Dia berkata, “Gu Reum aktif dan bukan pasif, dan saya rasa sisi menarik dan menyegarkannya.”

L.U.C.A. akan memulakan episod pertamanya pada 1 Februari jam 9.00 malam waktu tempatan.

Related posts

Pelakon “Itaewon Class,” “Love In The Moonlight,” & “The Sound Of Magic” Bersatu Dalam Poster Untuk Rancangan Varieti Baharu

Zulaikha

“How Do You Play?” No. 1 Dalam Ranking Reputasi Jenama Rancangan Variety Untuk Bulan Ogos

Zulaikha

“Emergency Declaration” Lepasi 1 Juta Penonton Dalam Tempoh Kurang 4 Hari

Zulaikha

“Hansan: Rising Dragon” Berjaya Lepasi 4 Juta Penonton

Zulaikha

“Alchemy of Souls” Akan Berehat Seminggu

Zulaikha

Confidential Assignment 2: Yoo Hae Jin Kembali Sebagai Rakan Sekerja Hyun Bin Dalam Gambar Terbaru

Zulaikha

Leave a Comment