Official Trailer

Kong: Skull Island Official Trailer

Views

Kong: Skull Island

Tajuk Filem: Kong: Skull Island

Tarikh Tayangan: 10 Mac 2017
Genre: Raksasa
Pengarah: Jordan Vogt-Roberts
Penulis Skrip: John Gatins, Dan Gilroy dan Max Borenstein
Pelakon: Tom Hiddleston, Samuel L. Jackson, John Goodman, Brie Larson, Jing Tian, Toby Kebbell, John Ortiz, Corey Hawkins, Jason Mitchell, Shea Whigham, Thomas Mann, Terry Notary, dan John C. Reilly
Syarikat Produksi: Legendary Pictures, Tencent Pictures
Edaran: Warner Bros. Pictures

Kong: Skull Island adalah filem reboot dari franchise King Kong. Ianya diarahkan oleh pengarah Jordan Vogt-Robert dan ditulis oleh John Gatins, Dan Gilroy dan Max Borenstein. Kong: Skull Island adalah filem kedua Legendary Pictures untuk siri filem Godzilla - Kong. Filem ini menampilkan beberapa bintang ternama seperti Tom Hiddleston, Samuel L. Jackson dan ramai lagi pelakon-pelakon.

Pengambaran bermula pada 19 Oktober 2015 dan sepatutnya ditayangkan pada 4 November 2016 sebelum ditukar tarikh tayangkan pada 10 Mac 2017.

PLOT

Pada tahun 1970, sekumpulan pengembaran dan askar telah dibawa jauh kesebuah pulau yang tersembunyi dan asing yang terletak di lautan Pasifik. Pulau tersebut cukup camtik memandangkan ianya tidak terdedah dengan dunia luar. Namun begitu, pulau yang terasing ini sebenarnya dihuni oleh gorilla gergasi yang diberi nama sebagai Kong dan juga haiwan-haiwan raksasa yang lain.

 

Tinggalkan Balasan

shares
Enable Notifications    Ok No thanks