Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
Berita

“Knives Out 2” Telah Memulakan Penggambaran Di Greece

Melalui media sosial Twitter, pengarah Rian Johnson telah mengesahkan bahawa produksi filem sekuel Knives Out telah pun bermula secara rasmi di Greece. 

Penggambaran Knives Out 2 bermula tiga bulan selepas Netflix secara rasmi memperoleh francais yang semakin meningkat dengan harga lebih dari $ 400 juta, yang merangkumi hak untuk filem kedua dan ketiga yang akan datang.

Butiran lanjut mengenai plot dan watak masih belum didedahkan, tetapi Daniel Craig dijangka akan mengulangi peranannya sebagai detektif peribadi Benoit Blanc.

Sama seperti filem pertama, Rian Johnson telah mengumpulkan barisan pelakon bintang yang akan bergabung dengan Craig pada ansuran kedua. Ini termasuklah Dave Bautista, Edward Norton, Janelle Monáe, Kathryn Hahn, Leslie Odom Jr., Kate Hudson, Madelyn Cline, dan Jessica Henwick.

Knives Out 2 sekali lagi ditulis dan diarahkan oleh Johnson. Filem ini akan diterbitkan oleh Johnson dan Ram Bergman. Filem pertama telah menjana lebih dari $311 juta dolar di box office seluruh dunia dan juga telah menerima banyak pencalonan anugerah termasuklah pencalonan Oscar untuk Lakon Layar Asli Terbaik.

Knives Out menampilkan para pelakon bintang yang diketuai oleh Chris Evans, Ana de Armas, Jamie Lee Curtis, Toni Collette, LaKeith Stanfield dan banyak lagi. Ia mengikuti misteri di sebalik pembunuhan novelis kaya Harlan Thrombey, yang dilakonan oleh mendiang Christopher Plummer dalam salah satu filem terakhirnya.

Related posts

Satu Lagi Trilogi Spider-Man Dirancang Selepas No Way Home

Kakimuvee

Keanu Reeves Berminat Untuk Mengulangi Watak Constantine

Kakimuvee

Lelaki Korea Utara Dihukum Mati Selepas Menyeludup ‘Squid Game’ Ke Negaranya

Kakimuvee

Doctor Strange Bertemu Doc Ock Dalam TV Spot Terbaru Spider-Man: No Way Home

Kakimuvee

Netflix & Riot Game Umum Musim Kedua ‘ARCANE’

Kakimuvee

Strim DUNE Di HBO GO Mulai 2 Disember

Kakimuvee

Leave a Comment