Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
Official Trailer Siri TV

Klip Rasmi “WandaVision” Papar Dua Watak Utama Cuba Ingati Hari Istimewa Mereka

Marvel Studios telah melancarkan klip terbaru siri Marvel Disney+ WandaVision yang memaparkan dua watak utama cuba mengingati hari istimewa mereka bertarikh 23 Ogos. Dibintangi Elizabeth Olsen dan Paul Betanny, siri ini akan membuat debut pada 15 Januari ini dengan tayangan dua episod awal.

Anda boleh saksikan klip WandaVision dibawah yang pasti membuatkan penonton di Malaysia mengalir air mata kerana tidak dapat menonton WandaVision disebabkan Disney+ masih belum tersedia di sini. 🙁

WandaVision, siri pertama Marvel Studios yang diciptakan secara eksklusif untuk Disney+, dibintangi pelakon seperti stars Elizabeth Olsen sebagai Wanda Maximoff, Paul Bettany sebagai Vision, Kathryn Hahn sebagai Agnes, dan Teyonah Parris sebagai Monica Rambeau, karakter yang telah diperkenalkan kepada penonton dalam filem Captain Marvel.

Kat Dennings kembali meneruskan peranannya sebagai Darcy dari filem Thor dan Thor: The Dark World, dan Randall Park kembali sebagai Jimmy Woo dari filem Ant-Man and The Wasp. 

Berlatarbelakangkan era 1950an, WandaVision akan berkisarkan kehidupan dua karakter adiwira MCU, Scarlett Witch dan Vision. Siri ini mengabungkan gaya sitkom klasik dengan Marvel Cinematic Universe dimana Wanda Maximoff dan Vision – dua adiwira yang menjalani kehidupan di pinggir bandar yang ideal – mula mengesyaki bahawa semuanya tidak seperti yang disangka.

Related posts

Mary Elizabeth Winstead Sertai Siri Terhad “Star Wars: Ahsoka”

Kakimuvee

[TRAILER] Fistful of Vengeance: Iko Uwais Terajui Filem ‘Standalone’ “Wu Assassins”

Kakimuvee

Netflix Lancar Teaser Rasmi Siri Sekuel “Vikings: Valhalla”

Kakimuvee

‘Dendam Telah Tiba’ Dalam TV Spot Terbaru “The Batman”

Kakimuvee

Disney+ Hotstar Debut Treler Baharu Untuk Siri Marvel Studios “Moon Knight”

Kakimuvee

Netflix Umum Tajuk Adaptasi Korea Money Heist, Tonton Teaser Pertama Disini

Kakimuvee

Leave a Comment