Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
BeritaSlot AsiaStreaming

Kim Woo-bin Kembali Bergandingan Dengan Pengarah Bloodhounds Dalam Filem Aksi Komedi “Officer Black Belt”


Officer Black Belt ialah filem aksi-komedi yang memukau yang menjalinkan kehidupan seorang pegawai percubaan dan ‘pegawai seni mempertahankan diri’, sambil mereka memerangi jenayah dengan cara mereka yang istimewa dan tanpa henti. Filem ini diarahkan oleh Jason Kim dari siri Netflix Bloodhounds, yang mencapai senarai Global Top 10 Siri TV (Bukan Bahasa Inggeris) di 83 negara

Dalam filem yang akan datang ini, Kim Woo-bin (Black Knight) menggambarkan watak seorang pengamal seni mempertahankan diri dengan 9 ‘dan’ (yang bermaksud pangkat) dalam Taekwondo, Kendo dan Judo dengan kemahiran pengesanan jenayah.

Sebagai pegawai percubaan yang berdedikasi, watak Kim Sung-kyun mengiktiraf bakat luar biasa watak Kim Woo-bin dan mencadangkan dia mengambil peranan tetap sebagai ‘pegawai seni mempertahankan diri’ – seorang pegawai yang bekerjasama dengan pegawai percubaan semata-mata semasa situasi berbahaya.

Officer Black Belt mendalami bidang pegawai yang menarik yang memastikan komuniti selamat melalui persahabatan dan kemahiran khas mereka untuk membanteras jenayah.

Konsep aksi-komedi unik ini akan diarahkan oleh Jason Kim, pengarah Midnight Runners, dan siri hit terbaru Bloodhounds. Officer Black Belt akan dikeluarkan secara eksklusif di Netflix.Related posts

Raikan Musim Raya Dengan Rancangan Menarik Di Prime Video April Ini!

Kakimuvee

Rancangan Menarik Ini Memberikan Inspirasi Untuk Meraikan Hari Raya Dengan Penuh Bergaya

Kakimuvee

Anime Sci-Fi Ikonik Jepun “MACROSS” Akan Tiba Di Disney+ Hotstar Pada Tahun Ini

Kakimuvee

Viu Perkenalkan Drama Adaptasi Novel Popular, Jendela Hati Lakonan MK K-Clique, Anna Jobling dan Hanna Aqeela

Kakimuvee

Disney+ Umum Senarai K-Drama Bagi Tahun 2024

Kakimuvee

Zuko Pamer Skil ‘Firebending’ Dalam Klip Video Avatar: The Last Airbender

Kakimuvee