Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
Slot Asia

Kim Tae Ri Dirasuki Semangat Jahat Dalam Gambar Terbaru “Revenant”


SBS telah mengeluarkan gambar terbaru siri Jumaat-Sabtu yang akan datang, Revenant, yang memaparkan transformasi ketara Kim Tae Ri. 

Revenant ditulis oleh penulis skrip terkenal Kim Eun Hee, dan ia merupakan siri misteri thriller di mana seorang wanita yang dirasuk roh jahat dan seorang lelaki yang dapat melihat roh jahat, dan menggali kematian misteri yang melibatkan lima objek suci. 

Kim Tae Ri memainkan watak Goo San Young, seorang pekerja sambilan pada siang hari dan pelajar pada waktu malam. Dia meneruskan kehidupan dengan keazaman walaupun realitinya yang keras, melakukan yang terbaik untuk mengatasi semua cabaran. Tetapi suatu hari, selepas menerima objek yang tidak sepatutnya diterima, dia secara beransur-ansur dimakan oleh roh jahat.

anda boleh lihat gambar terbaru Revenant dibawah:

Sementar itu, teaser Revenant itu dikeluarkan. Teaser yang menakutkan bermula dengan Goo San Young bercakap, “Di luar pintu ini adalah dunia yang berbeza. Apabila kamu membuka pintu ini, ada roh jahat.”


Suasana misteri bertukar menakutkan apabila Goo San Young diberikan barangan misteri milik bapanya yang telah meninggal dunia yang tidak sepatutnya dia terima, kerana ia mengubah pandangannya dalam sekelip mata.

Kini dirasuk roh jahat mahu menusuk nafsu manusia, kes misteri terus timbul di sekitar Goo San Young. Satu-satunya orang yang dapat melihat semangat ini ialah profesor cerita rakyat Yeom Hae Sang, yang melakukan segala-galanya untuk menghalang keadaan daripada menjadi lebih teruk.

Tetapi manusia ternyata tidak dapat menandingi roh jahat ini yang dengan mahir menyalahgunakan psikologi manusia, kerana penggoda akhirnya berakhir dengan Yeom Hae Sang menjerit, “Tidak!”

Revenant akan ditayangkan pada 23 Jun ini.


Related posts

Selepas 12 Hari Di Tayangkan Di Korea, Sleep Telah Mencatat Lebih 1 Juta Penonton

Kakimuvee

Drama Terbaru SBS “The Escape of the Seven” Bermula Baik Pada Episod Pembukaan

Kakimuvee

Review Filem: Sleep (2023)

Kakimuvee

Filem Seram Korea ‘SLEEP’ Akan Ditayangkan Di Pawagam Pada 14 September Ini

Kakimuvee

MOVING Pecah Rekod, Jadi K-Drama Paling Ramai Penonton Di Disney+ Hotstar

Kakimuvee

MASK GIRL Duduki No. 1 Carta Netflix Untuk Rancangan Bukan Bahasa Inggeris

Kakimuvee