Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
Slot Asia

Kim Nam Gil, Jin Sun Kyu, & Kim So Jin Diselubungi Misteri Dalam Poster Karakter Drama Jenayah Terbaru

SBS telah mendedahkan poster karakter tiga watak utamanya untuk drama terbaru Those Who Read Hearts of Evil (tajuk literal).

Those Who Read Hearts of Evil ialah drama tentang pembuat profil jenayah pertama di Korea yang melihat isi hati pembunuh bersiri ketika masa pembunuhan secara rawak dan tanpa motif semakin meningkat.

Kim Nam Gil akan memainkan watak Song Ha Young, anggota pasukan Penyiasatan Saintifik Kelakuan Jenayah Agensi Polis Metropolitan Seoul. Walaupun Song Ha Young nampaknya tidak mempunyai emosi, dia seorang tokoh yang boleh membaca dengan lebih mendalam tentang isi hati manusia berbanding orang lain.


Jin Sun Kyu membawa watak Gook Young Soo, ketua pasukan pasukan Analisis Tingkah Laku Jenayah. Dia menyedari keperluan untuk menganalisis tingkah laku jenayah, dan selepas tempoh perancangan yang panjang, dia mencipta pasukan Analisis Tingkah Laku Jenayah.

Kim So Jin akan memegang watak Yoon Tae Goo, ketua pasukan Unit Siasatan Bergerak di Agensi Polis Metropolitan Seoul. Yoon Tae Goo menggunakan nalurinya yang seperti haiwan untuk melihat kes dan dia dikenali sebagai legenda dalam dunia  jenayah kekerasan.

Dalam poster karakter terbaru, yang anda boleh lihat dibawah, Song Ha Young, Gook Young Soo, dan Yoon Tae Goo sedang merenung kamera dari sebalik kaca yang dipenuhi dengan perkataan dan gambar yang berkaitan dengan penyiasatan jenayah. Ini nampaknya secara simbolik menunjukkan betapa kabur dan berkabusnya fikiran pembunuh bersiri yang perlu mereka teliti.

Walaupun pada hakikatnya mimik muka dan pandangan mereka tidak jelas kerana kaca yang kabur, ketiga-tiga pelakon itu menggambarkan keseluruhan suasana misteri drama itu dengan mengagumkan. Aura kuat mereka membuatkan penonton menantikan cerita dan watak tersebut.

Those Who Read Hearts of Evil akan ditayangkan pada 14 Januari 2022 jam 10.00 malam waktu Korea Selatan.

Sumber: Soompi

Related posts

Park Seo Joon & Han So Hee Akan Bergandingan Dalam Drama Thriller Terbaru “Gyeongseong Creature”

Zulaikha

Jangan Lupa Saksikan Musim Terakhir “Snowdrop” & Menangi Poster Yang Ditandatangani Oleh Jung Hae-In & Jisoo.

Kakimuvee

CEO Netflix Sahkan Musim 2 “Squid Game”

Kakimuvee

Netflix Dedah Gambar Terbaru Seohyun Dari Filem “Love and Leashes”

Kakimuvee

Park Ji Hu, Yoon Chan Young, Cho Yi Hyun, & Lomon Hadapi Bahaya Dalam Poster “All Of Us Are Dead”

Kakimuvee

Saksikan Teaser Trailer & Poster Drama Thriller Terbaru Disney+ “Grid”

Zulaikha