Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
Slot Asia

Kim Nam Gil, Jin Sun Kyu, & Kim So Jin Diselubungi Misteri Dalam Poster Karakter Drama Jenayah Terbaru


SBS telah mendedahkan poster karakter tiga watak utamanya untuk drama terbaru Those Who Read Hearts of Evil (tajuk literal).

Those Who Read Hearts of Evil ialah drama tentang pembuat profil jenayah pertama di Korea yang melihat isi hati pembunuh bersiri ketika masa pembunuhan secara rawak dan tanpa motif semakin meningkat.

Kim Nam Gil akan memainkan watak Song Ha Young, anggota pasukan Penyiasatan Saintifik Kelakuan Jenayah Agensi Polis Metropolitan Seoul. Walaupun Song Ha Young nampaknya tidak mempunyai emosi, dia seorang tokoh yang boleh membaca dengan lebih mendalam tentang isi hati manusia berbanding orang lain.

Jin Sun Kyu membawa watak Gook Young Soo, ketua pasukan pasukan Analisis Tingkah Laku Jenayah. Dia menyedari keperluan untuk menganalisis tingkah laku jenayah, dan selepas tempoh perancangan yang panjang, dia mencipta pasukan Analisis Tingkah Laku Jenayah.

Kim So Jin akan memegang watak Yoon Tae Goo, ketua pasukan Unit Siasatan Bergerak di Agensi Polis Metropolitan Seoul. Yoon Tae Goo menggunakan nalurinya yang seperti haiwan untuk melihat kes dan dia dikenali sebagai legenda dalam dunia  jenayah kekerasan.


Dalam poster karakter terbaru, yang anda boleh lihat dibawah, Song Ha Young, Gook Young Soo, dan Yoon Tae Goo sedang merenung kamera dari sebalik kaca yang dipenuhi dengan perkataan dan gambar yang berkaitan dengan penyiasatan jenayah. Ini nampaknya secara simbolik menunjukkan betapa kabur dan berkabusnya fikiran pembunuh bersiri yang perlu mereka teliti.

Walaupun pada hakikatnya mimik muka dan pandangan mereka tidak jelas kerana kaca yang kabur, ketiga-tiga pelakon itu menggambarkan keseluruhan suasana misteri drama itu dengan mengagumkan. Aura kuat mereka membuatkan penonton menantikan cerita dan watak tersebut.

Those Who Read Hearts of Evil akan ditayangkan pada 14 Januari 2022 jam 10.00 malam waktu Korea Selatan.

Sumber: Soompi


Related posts

K-Drama Jenayah CRUSH Akan Ditayangkan Di Disney+ Hotstar Pada 13 Mei Ini

Kakimuvee

Disney+ Umum Senarai K-Drama Bagi Tahun 2024

Kakimuvee

Kdrama Balas Dendam Terbaru The Impossible Heir Akan Tayang Di Disney+ Hostar Pada Februari Ini

Kakimuvee

Rancangan Realiti Single’s Inferno Akan Kembali Pada 12 Disember Ini

Kakimuvee

Trailer Pertama Sweet Home Musim 2 Telah Didedahkan

Kakimuvee

Netflix Kongsi Klip Terbaru “Castaway Diva” Park Eun Bin

Kakimuvee