Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
Slot Asia

Kim Myung Soo Berjanji Untuk Membalas Dendam Dalam Teaser Drama Terbaru “Numbers”


MBC telah mengeluarkan teaser pertama untuk drama akan datang, Numbers.

Teaser tersebut, yang anda boleh lihat dibawah, bermula dengan Jang Ho Woo menangis dalam kesedihan dan kemarahan selepas menyaksikan kematian seseorang, dan perasaan terdesak jelas terpancar di wajah Jang Ho Woo. Di latar belakang, dia menceritakan, “Salah satu sebab saya menyertai Firma Perakaunan Taeil adalah kerana itu.”

Berikutan insiden tragis itu, teaser itu menonjolkan transformasi drastik Jang Ho Woo. Digambarkan dalam sut yang kemas, Jang Ho Woo telah diterima sebagai akauntan pertama dan satu-satunya di Firma Perakaunan Taeil yang bukan lulusan kolej. Jang Ho Woo memberi amaran, “Saya tidak akan membiarkan anda hidup aman seperti sekarang seolah-olah tiada apa-apa yang berlaku,” membuatkan penonton tertanya-tanya sebab sebenar Jang Ho Woo memasuki Firma Perakaunan Taeil.

Dibintangi Kim Myung Soo, Choi Jin Hyuk, Choi Min Soo, Yeonwoo, Sungyeol, Kim Young Jae, Jung Hae Kyun, dan ramai lagi, Numbers mengikuti kisah Jang Ho Woo (Kim Myung Soo), akauntan lepasan sekolah menengah pertama yang menyertai Firma Perakaunan Taeil, yang merupakan antara 4 firma perakaunan terbesar di Korea, ketika dia menghadapi perkara yang tidak masuk akal di firma perakaunan itu dan memperjuangkan keadilan

Drama terbaru ini akan mula disiarkan pada Jun ini.


Sumber: Soompi


Related posts

Rancangan Realiti Single’s Inferno Akan Kembali Pada 12 Disember Ini

Kakimuvee

Trailer Pertama Sweet Home Musim 2 Telah Didedahkan

Kakimuvee

Netflix Kongsi Klip Terbaru “Castaway Diva” Park Eun Bin

Kakimuvee

KBS Keluarkan Poster Terbaru The Matchmakers Yang Menampilkan Rowoon, Cho Yi Hyun & Ramai Lagi

Kakimuvee

“My Dearest” Dominasi Rankin Drama & Pelakon Untuk Minggu Ini

Kakimuvee

Lee Sun Bin, Kim Min Seok Akan Membintangi Filem Seram Terbaru

Kakimuvee