Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
Slot Asia

Jung Yong Hwa & Jang Nara Pakar Mengusir Hantu Dalam Poster Terbaru “Daebak Real Estate”

KBS 2TV telah melancarkan poster terbaru “Daebak Real Estate (tajuk literal) yang menampilkan pelakon utama Jang Nara dan ahli kumpulan CNBLUE, Jung Yong Hwa.

Penonton ingin tahu lebih banyak mengenai pengusir hantu Hong Ji Ah, yang memancarkan karisma gelap, dan penipu Oh In Bum, yang perwatakan licik dengan imej yang tampan dan suci.

Poster terbaru mengacah gandingan antara Hong Ji Ah dan Oh In Bum. Hong Ji Ah, dengan ekspresi tajamnya, dan Oh In Bum, dengan pandangannya yang kuat, memandang penonton melalui bukaan di antara pintu-pintu vintage yang besar. Di latar belakang, bayangan seorang wanita muda yang misterius mewujudkan suasana yang dingin.

Di Daebak Real Estate, seperti teks di poster yang menyebut “pakar menjual rumah yang berhantu,” Hong Ji Ah dan Oh In Bum akan mempamerkan teknik yang menghimpunkan roh atas permintaan peribadi. Mereka bukan sahaja akan menangkap hantu, tetapi mereka juga akan merosakkan harga rumah dan kehilangan hati.

Drama terbaru ini ditulis oleh Ha Soo Jin, Lee Young Hwa dan Jung Yeon Seo, dan diarahkan oleh Park Jin Suk (School 2017, Naked Fireman, The Tale of the Bookworm).

Jang Nara akan berperanan sebagai Hong Ji Ah, bos Daebak Real Estate dan pengusir hantu. Dengan kecantikan dan kebijaksanannya, dia tampak sempurna di luar, tetapi dia adalah seorang yang pemarah yang mewarisi kebolehan pengusirannya dari ibunya.

Jung Yong Hwa akan memainkan peranan sebagai Oh In Bum, seorang penipu yang berpura-pura menjadi pengusir setan, memanfaatkan orang yang mempercayai hantu untuk mengaut keuntungan walaupun dia sendiri tidak mempercayai hantu. Dia adalah watak berfikir pantas dengan pemerhatian dan kemampuan logik tahap tinggi, yang menjadikannya penipu yang sempurna.

Related posts

Park Ji Hu, Yoon Chan Young, Cho Yi Hyun, & Lomon Hadapi Bahaya Dalam Poster “All Of Us Are Dead”

Kakimuvee

Saksikan Teaser Trailer & Poster Drama Thriller Terbaru Disney+ “Grid”

Zulaikha

Peserta “Single’s Inferno” Free Zia Ancam Untuk Ambil Tindakan Undang-Undang Terhadap Komen Berniat Jahat

Zulaikha

Kim Dong Wook Sedang Dalam Rundingan Untuk Bintangi Drama Terbaru Mengenai Penggembaraan Masa

Zulaikha

“BACKSTAGE” Gandingan Adik-Beradik Terkenal Vanesha Prescilla & Sissy Prescillia Akan Temui Penonton Di Malaysia 20 Januari Ini

Kakimuvee

Drama Korea Baru “Rookie Cops” Akan Diperkenalkan Di Disney+ Hotstar Bulan Ini

Zulaikha

Leave a Comment