Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
Slot Asia

Jung Yong Hwa & Jang Nara Pakar Mengusir Hantu Dalam Poster Terbaru “Daebak Real Estate”

KBS 2TV telah melancarkan poster terbaru “Daebak Real Estate (tajuk literal) yang menampilkan pelakon utama Jang Nara dan ahli kumpulan CNBLUE, Jung Yong Hwa.

Penonton ingin tahu lebih banyak mengenai pengusir hantu Hong Ji Ah, yang memancarkan karisma gelap, dan penipu Oh In Bum, yang perwatakan licik dengan imej yang tampan dan suci.

Poster terbaru mengacah gandingan antara Hong Ji Ah dan Oh In Bum. Hong Ji Ah, dengan ekspresi tajamnya, dan Oh In Bum, dengan pandangannya yang kuat, memandang penonton melalui bukaan di antara pintu-pintu vintage yang besar. Di latar belakang, bayangan seorang wanita muda yang misterius mewujudkan suasana yang dingin.

Di Daebak Real Estate, seperti teks di poster yang menyebut “pakar menjual rumah yang berhantu,” Hong Ji Ah dan Oh In Bum akan mempamerkan teknik yang menghimpunkan roh atas permintaan peribadi. Mereka bukan sahaja akan menangkap hantu, tetapi mereka juga akan merosakkan harga rumah dan kehilangan hati.

Drama terbaru ini ditulis oleh Ha Soo Jin, Lee Young Hwa dan Jung Yeon Seo, dan diarahkan oleh Park Jin Suk (School 2017, Naked Fireman, The Tale of the Bookworm).

Jang Nara akan berperanan sebagai Hong Ji Ah, bos Daebak Real Estate dan pengusir hantu. Dengan kecantikan dan kebijaksanannya, dia tampak sempurna di luar, tetapi dia adalah seorang yang pemarah yang mewarisi kebolehan pengusirannya dari ibunya.

Jung Yong Hwa akan memainkan peranan sebagai Oh In Bum, seorang penipu yang berpura-pura menjadi pengusir setan, memanfaatkan orang yang mempercayai hantu untuk mengaut keuntungan walaupun dia sendiri tidak mempercayai hantu. Dia adalah watak berfikir pantas dengan pemerhatian dan kemampuan logik tahap tinggi, yang menjadikannya penipu yang sempurna.

Related posts

“Yumi’s Cells,” “One The Woman,” & “The Veil” Memulakan Pertarungan Rating Penonton

Zulaikha

Finale “Hospital Playlist 2” Capai Penilaian Tertinggi Sepanjang Musim

Zulaikha

iQiyi’s New Original Chinese-Language Series Rainless Love in a Godless Land Premieres On October 17th

Zulaikha

So Ju Yeon, Jung Yi Seo, & Jo In Bintangi Drama Istimewa KBS

Zulaikha

iQiyi Akan Menayangkan K-Drama Suspen Terbaru Bertajuk “Jirisan”

Kakimuvee

5 Sebab Kenapa “Squid Game” Akan Menjadi Siri Netflix Kegemaran Anda

Zulaikha

Leave a Comment