Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
Berita

Joss Whedon Amek Alih Tugas Zack Snyder Selesaikan Filem Justice League

Filem Justice League bertukar pengarah apabila Joss Whedon mengambil alih tugas pengarah asal, Zack Snyder disebabkan tragedi tragik yang berlaku pada Snyder dan Isterinya, penerbit Deborah Snyder. Bagi yang tidak mengentahui siapakah pengarah Joss Whedon, dia merupakan pengarah filem kumpulan superhero, The Avengers yang diterbitkan pada tahun 2012.

Zack Snyder dan isterinya terpaksa menghadapi hari-hari yang sukar apabila anaknya Autumn membunuh diri dua bulan yang lalu.

“In my mind, I thought it was a cathartic thing to go back to work, to just bury myself and see if that was way through it,” 

“The demands of this job are pretty intense. It is all consuming… I’ve decided to take a step back from the movie to be with my family, be with my kids, who really need me. They are all having a hard time. I’m having a hard time.” – Snyder, Comingsoon.net

Zack dan isterinya akan meluangkan masa mereka bersama-sama tujuh anaknya yang lain manakala Whedon akan menyelesaikan filem Justice League sebelum tarikh tayangnya 10 November 2017.

Whedon sebelum ini disahkan akan menjadi penulis dan pengarah untuk filem DC akan datang, Batgirl. Selain itu juga, berita dari Comingsoon.net juga mengatakan Joss Whedon akan menambah beberapa scene baru dari perancangan asal.

“We’re not introducing any new characters,” Kata Presiden Warner BrosWB Toby Emmerich mengenai pertukaran pengarah.

“It’s the same characters in some new scenes. He’s handing a baton to Joss but the course has really been set by Zack. I still believe that despite this tragedy, we’ll still end up with a great movie

Filem Justice League bakal menampilkan pelakon-pelakon dalam filem Batman V Superman serta superher-superhero baru seperti The Flash, Cyborg dan Aquaman yang dilakonkan oleh Ezra Miller, Ray Fisher dan Jason Momoa

Related posts

Penamat Alternatif ‘John Wick 4’ Telah Dirakam, Tetapi Dibuang Selepas Tayangan Ujian

Kakimuvee

Liv Tyler Akan Kembali Ke MCU Dalam Filem ‘Captain America: New World Order’

Kakimuvee

ZEE5 dan Viu Kini Boleh Diakses di Kedua-dua Astro Ultra dan Ulti Box

Kakimuvee

Box Office: John Wick Lagi Laku Dari Shazam! Fury of the Gods

Kakimuvee

Jonathan Majors Ditahan Kerana Dakwaan Serangan & Keganasan, Keluarkan Kenyataan Nafi Tuduhan

Kakimuvee

Gambar Belakang Tabir ‘Joker 2’ Dedah Pakaian Harley Quinn Lakonan Lady Gaga

Kakimuvee

Leave a Comment