Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
Official TrailerVideo

John Chu Diganggu Hantu Bilik Air Dalam Klip Filem The Grudge


Sony Pictures telah melancarkan klip filem The Grudge yang memaparkan babak di dalam bilik air dimana karakter John Chu telah diganggu hantu. Anda boleh saksikannya dipemain video dibawah.

The Grudge diarahkan oleh Nicolas Pesce, manakala Sam Raimi yang menerbitkan dua filem awal dari trilogi The Grudge versi Hollywood akan kembali bertindak selaku penerbit, bersama-sama Rob Tapert untuk syarikat produksi Ghost House. Pesce akan turut menulis skrip bersama-sama Jeff Buhler.

Bintang filem Searching, John Cho akan bergandingan dengan pelakon seperti Demian Bichir, Andrea Riseborough, Betty Gilpin, Jacki Weaver, Frankie Faison dan pelakon filem seram veteran yang popular, Lin Shaye.

Filem reboot kali ini akan berkisarkan tentang seorang anggota polis yang baru tiba disebuah bandar kecil. Disana, dia telah menyiasat satu kes yang tidak dapat dijelaskan, sehingga membawa dia ke sebuah rumah misteri yang mempunyai dendam.

The Grudge akan diklasifikasikan sebagai ‘r-rated’ dan dijangka akan menemui penonton pada 20 Januari 2020.Related posts

[VIDEO] Netflix Sahkan Perancangan One Piece Musim 2

Kakimuvee

Review Filem: The Equalizer 3 (2023)

Kakimuvee

Video “Journey To The Marvels” Menampilkan Banyak Rakaman Terbaru ‘The Marvels’

Kakimuvee

Video The Nun 2: James Wan Goda Sekuel Yang Terikat Dengan Kisah Conjuring

Kakimuvee

Pandangan Pertama Vanessa Kirby Sebagai Josephine Dalam Poster Terbaru NAPOLEON

Kakimuvee

[VIDEO] ‘Oppenheimer’ Sifar CGI Menurut Christopher Nolan

Kakimuvee