Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
Slot Asia

Jo Jung Suk Kembali Sebagai Doktor Penyayang Dalam “Hospital Playlist 2”

Jo Jung Suk kembali ke musim kedua Hospital Playlist!

Hospital Playlist yang dibintangi oleh Jo Jung Suk, Jung Kyung Ho, Yoo Yeon Seok, Jeon Mi Do, dan Kim Dae Myung sebagai lima doktor yang pertama kali bertemu di sekolah perubatan dan sejak dulu, mereka menjadi teman rapat, menceritakan kisah biasa doktor dan pesakit. Setelah mencuri hati penonton pada tahun lalu, drama perubatan hit ini kembali untuk musim kedua pada bulan Jun ini.

Jo Jung Suk kembali berperanan sebagai Ik Joon, profesor pembedahan hepatobiliari dan pankreas yang terkenal dan bertenaga. Foto-foto terbaru menggambarkan dua sisi Ik Joon sebagai watak yang suka bermain dan sebagai doktor yang ikhlas.

Sama seperti musim lalu, Ik Joon akan memberikan tenaga yang cerah untuk drama ini. Penonton sangat menantikan kepulangan Jo Jung Suk kerana kemampuannya untuk membawa watak yang unik, dan mampu membuat mereka ketawa setiap episod.

Musim terbaru Hospital Playlist akan memulakan siarannya pada 17 Jun jam 9 malam waktu Korea Selatan. Tonton gambar terbaru Jo Jung Suk dibawah.  

Related posts

5 THINGS WE CAN LOOK FORWARD TO IN HOSPITAL PLAYLIST S2

Zulaikha

“Bossam: Steal The Fate” Cipta Rekod Untuk MBN, “Love (Ft. Marriage And Divorce) 2” Memulakan Episod Pertama Dengan Rating Rendah

Zulaikha

“Sell Your Haunted House” & “Law School” Berakhir Dengan Rating Kukuh

Zulaikha

Park Ju Hyun, Kim Yeo Jin, Kim Do Yoon, & Jung Woong Bintangi Filem Aksi Bertajuk “Drive”

Zulaikha

“The Penthouse 3”, Park Bo Young No. 1 Dalam Senarai Mingguan Drama & Pelakon Paling Popular

Zulaikha

“Youth Of May” Berakhir Dengan Rating Yang Mantap

Zulaikha

Leave a Comment

Add your own review

Rating