Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
Official Trailer Slot Asia

Ji Jin Hee Terima Misi Untuk Halang Isterinya Kim Hyun Joo Dalam Teaser Terbaru “Undercover”

JTBC telah melancarkan teaser keempat drama terbaru Undercover.

Teaser terbaru itu bermula dengan Choi Yeon Soo berada di perbicaraan untuk pencalonannya yang akan datang. Sebagai peguam hak asasi manusia, Choi Yeon Soo telah mencari keadilan dan kebenaran sepanjang hidupnya, dan dia telah mendapat kepercayaan orang ramai kerana nilai dan bakatnya. Terdapat ketegangan yang dirasa ketika dia ditanya, “Adakah anda yakin bahawa anda tidak akan menjadi hamba kepada yang berkuasa?” Dia menjawab dengan tegas, “Saya tidak akan menjawab soalan yang tidak masuk akal.”

Teaser bergerak ke babak ‘flashback’ yang menampilkan Yeon Woo Jin dan Han Sun Hwa, yang berperanan sebagai Han Hyun Jin dan Choi Yeon Soo, pada saat pertemuan pertama mereka di kolej. Han Hyun Jin jatuh cinta dengan Han Sun Hwa kerana minatnya untuk melakukan perkara yang betul ketika para pelajar ditangkap dalam demonstrasi besar-besaran terhadap pihak berkuasa.

Beberapa tahun kemudian, Han Jung Hyun menerima misi dari Do Young Geol (Jung Man Sik) untuk menyekat Choi Yeon Soo daripada dicalonkan ke CIO. Dia menjawab dengan marah, “Saya tidak akan menghalangnya. Lebih baik menyekat orang yang menyuruh anda dari memerintahkan saya menyekatnya.” Choi Yeon Soo juga dikelilingi oleh musuh yang ingin menghalangnya daripada mendapat kedudukan. Ketika salah satu dari mereka bertanya, “Adakah itu ancaman?”, Dia menjawab dengan tenang: “Tidak, ini adalah pengisytiharan perang.”

Berdasarkan siri BBC berjudul sama, “Undercover” menceritakan kisah Han Jung Hyun (Ji Jin Hee), yang telah lama menyembunyikan identitinya, dan Choi Yeon Soo (Kim Hyun Joo), seorang peguam hak asasi manusia yang menjadi ketua pertama Pejabat Siasatan Rasuah untuk Pegawai Berpangkat Tinggi (CIO).

Pertempuran sengit bermula untuk melindungi cinta dan keadilan dari kekuatan besar yang menguasai dan menggegarkan negara demi keuntungan. Turut menyertai barisan pelakon adalah Heo Joon Ho, Jung Man Sik, Han Go Eun, Yeon Woo Jin, Han Sun Hwa, dan banyak lagi.

Ji Jin Hee dan Kim Hyun Joo kembali bergandingan dalam tempoh empat tahun sejak “I Have a Lover”. Ji Jin Hee akan berperanan sebagai Han Jung Hyun, ejen Perkhidmatan Perisikan Nasional (NIS) yang menyembunyikan identitinya sebenar sejak dia jatuh cinta dengan Choi Yeon Soo.

“Undercover” akan memulakan tayangan pada 23 April jam 11.00 malam waktu Korea Selatan.

Sumber: Soompi

Related posts

Park Ji Hu, Yoon Chan Young, Cho Yi Hyun, & Lomon Hadapi Bahaya Dalam Poster “All Of Us Are Dead”

Kakimuvee

Saksikan Teaser Trailer & Poster Drama Thriller Terbaru Disney+ “Grid”

Zulaikha

[TRAILER] Fistful of Vengeance: Iko Uwais Terajui Filem ‘Standalone’ “Wu Assassins”

Kakimuvee

Peserta “Single’s Inferno” Free Zia Ancam Untuk Ambil Tindakan Undang-Undang Terhadap Komen Berniat Jahat

Zulaikha

Netflix Lancar Teaser Rasmi Siri Sekuel “Vikings: Valhalla”

Kakimuvee

Kim Dong Wook Sedang Dalam Rundingan Untuk Bintangi Drama Terbaru Mengenai Penggembaraan Masa

Zulaikha

Leave a Comment