Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
Slot Asia

Ji Jin Hee Mesti Membongkarkan Rahsia & Selamatkan Anaknya Dalam Teaser Terbaru “The Tragedy Of One”


tvN telah kongsikan teaser terbaru drama akan datang The Tragedy of One.

The Tragedy of One adalah sebuah drama misteri mengenai kejadian tragis yang terjadi pada suatu malam dalam hujan lebat – dan bagaimana keheningan dan penyembunyian yang terjadi menimbulkan banyak rahsia yang terjerat dan meninggalkan tragedi lebih lanjut setelah mereka muncul.

Ji Jin Hee membintangi drama ini sebagai Baek Soo Hyun, penyiar Korea yang paling dipercayai, yang hanya bercakap benar. Yoon Se Ah akan berperanan sebagai isterinya Seo Eun Soo, pewaris chaebol yang merupakan anak perempuan Seo Gi Tae (Chun Ho Jin), ketua salah satu konglomerat terbesar Korea.

Teaser terbaru itu bermula dengan Seo Gi Tae berbicara kepada orang ramai di sebuah pesta ketia dia bercakap dengan bangga tentang Royal The Hill, sebuah kawasan mewah yang hanya diduduki oleh orang-orang kaya dan paling berpengaruh di Korea. Menekankan pengaruh penduduk Royal The Hill yang berkuasa, dia berkata, “Mereka mengatakan bahawa jika pintu-pintu Royal The Hill meletup, jam Korea Selatan akan berhenti.”

Kembali ke ruang berita, Baek Soo Hyun mendedahkan kepada rakan-rakannya, “Dua minggu yang lalu, seseorang menghantar bom kepada kami. Ini bermaksud bahawa ketika kita menyiarkan laporan ini, sekurang-kurangnya puluhan orang akan terbunuh.”


Pratonton diteruskan dengan menunjukkan teman masa kecil Baek Soo Hyun, Kim Seok Pil (Lee Jong Hyuk) mengancamnya, “Sekiranya anda tikam belakang saya, anak anda akan hilang tanpa jejak.

Sementara itu, rakan pembaca berita, Cha Seo Young (Kim Hye Eun) memberitahu Baek Soo Hyun, “Saya menikmati laporan berita anda. Tetapi tidakkah anda fikir anda mungkin dipecat jika anda meneruskannya? ”

Ketika tragedi menimpa keluarga mereka, Baek Soo Hyun dengan panik berlari ke suatu tempat pada waktu malam ketika cuba bercakap dengan seseorang di telefon, dan isterinya Seo Eun Soo menangis dan dia berkata, “Saya tidak mahu kehilangan apa-apa lagi.” Klip itu berakhir dengan seseorang yang secara tidak sengaja menyatakan, “Yeon Woo [anak Baek Soo Hyun] telah diculik.”

The Tragedy of One akan memulakan tayangannya pada 4 Ogos ini jam 10.30 malam waktu Korea Selatan.


Related posts

K-Drama Jenayah CRUSH Akan Ditayangkan Di Disney+ Hotstar Pada 13 Mei Ini

Kakimuvee

Disney+ Umum Senarai K-Drama Bagi Tahun 2024

Kakimuvee

Kdrama Balas Dendam Terbaru The Impossible Heir Akan Tayang Di Disney+ Hostar Pada Februari Ini

Kakimuvee

Rancangan Realiti Single’s Inferno Akan Kembali Pada 12 Disember Ini

Kakimuvee

Trailer Pertama Sweet Home Musim 2 Telah Didedahkan

Kakimuvee

Netflix Kongsi Klip Terbaru “Castaway Diva” Park Eun Bin

Kakimuvee