Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
Official TrailerSlot Asia

Ji Jin Hee Mencari Kebenaran di Sebalik Penculikan Anak Lelakinya Dalam Teaser “The Tragedy Of One”


tvN telah berkongsi teaser yang mendebarkan untuk drama terbarunya The Tragedy of One.

The Tragedy of One adalah sebuah drama misteri mengenai kejadian tragis yang terjadi pada suatu malam dalam hujan lebat – dan bagaimana keheningan dan penyembunyian yang terjadi menimbulkan banyak rahsia yang terjerat dan meninggalkan tragedi lebih lanjut setelah mereka muncul.

Ji Jin Hee membintangi drama ini sebagai Baek Soo Hyun, penyiar Korea yang paling dipercayai, yang hanya bercakap benar.

Teaser baru bermula dengan penculik misteri yang mengancam Baek Soo Hyun, “Sekiranya anda tidak melakukan seperti yang kami katakan, anak anda akan mati.”

Baek Soo Hyun yang panik bertanya, “Mengapa kamu melakukan sesuatu seperti ini? Adakah kerana laporan itu? ” Penculik itu menjawab, “Ini kerana semua salah anda.”


Ketika penonton dibiarkan membayangkan jenis laporan berita apa yang menimbulkan kerisauan Baek Soo Hyun, kapsyen itu menggoda, “Pada saat kebenaran ditelan tidak diketahui, tragedi itu bermula.”

Baek Soo Hyun kemudian mula mencurigai orang-orang di sekelilingnya, termasuk isterinya Seo Eun Soo (dilakonkan oleh Yoon Se Ah), rakannya Cha Seo Young (lakonan Kim Hye Eun), dan ayah mertuanya Seo Gi Tae (lakonan Chun Ho Jin) — semuanya kelihatan menyembunyikan rahsia mereka sendiri.

Mencari penjenayah di tengah-tengahnya, dia mengatakan, “Mulai sekarang, orang yang berusaha menutup kejadian itu dengan cepat adalah pelakunya.”

Tragedy of One akan memulakan tayangan perdana pada 4 Ogos jam 10:30 malam waktu Korea Selatan. Anda boleh tonton teaser dibawah. 

Sumber: Soompi


Related posts

K-Drama Jenayah CRUSH Akan Ditayangkan Di Disney+ Hotstar Pada 13 Mei Ini

Kakimuvee

Disney+ Umum Senarai K-Drama Bagi Tahun 2024

Kakimuvee

Kdrama Balas Dendam Terbaru The Impossible Heir Akan Tayang Di Disney+ Hostar Pada Februari Ini

Kakimuvee

Rancangan Realiti Single’s Inferno Akan Kembali Pada 12 Disember Ini

Kakimuvee

Trailer Pertama Sweet Home Musim 2 Telah Didedahkan

Kakimuvee

Netflix Kongsi Klip Terbaru “Castaway Diva” Park Eun Bin

Kakimuvee