Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
Official Trailer Slot Asia

Ji Jin Hee Mencari Kebenaran di Sebalik Penculikan Anak Lelakinya Dalam Teaser “The Tragedy Of One”

tvN telah berkongsi teaser yang mendebarkan untuk drama terbarunya The Tragedy of One.

The Tragedy of One adalah sebuah drama misteri mengenai kejadian tragis yang terjadi pada suatu malam dalam hujan lebat – dan bagaimana keheningan dan penyembunyian yang terjadi menimbulkan banyak rahsia yang terjerat dan meninggalkan tragedi lebih lanjut setelah mereka muncul.

Ji Jin Hee membintangi drama ini sebagai Baek Soo Hyun, penyiar Korea yang paling dipercayai, yang hanya bercakap benar.

Teaser baru bermula dengan penculik misteri yang mengancam Baek Soo Hyun, “Sekiranya anda tidak melakukan seperti yang kami katakan, anak anda akan mati.”

Baek Soo Hyun yang panik bertanya, “Mengapa kamu melakukan sesuatu seperti ini? Adakah kerana laporan itu? ” Penculik itu menjawab, “Ini kerana semua salah anda.”

Ketika penonton dibiarkan membayangkan jenis laporan berita apa yang menimbulkan kerisauan Baek Soo Hyun, kapsyen itu menggoda, “Pada saat kebenaran ditelan tidak diketahui, tragedi itu bermula.”

Baek Soo Hyun kemudian mula mencurigai orang-orang di sekelilingnya, termasuk isterinya Seo Eun Soo (dilakonkan oleh Yoon Se Ah), rakannya Cha Seo Young (lakonan Kim Hye Eun), dan ayah mertuanya Seo Gi Tae (lakonan Chun Ho Jin) — semuanya kelihatan menyembunyikan rahsia mereka sendiri.

Mencari penjenayah di tengah-tengahnya, dia mengatakan, “Mulai sekarang, orang yang berusaha menutup kejadian itu dengan cepat adalah pelakunya.”

Tragedy of One akan memulakan tayangan perdana pada 4 Ogos jam 10:30 malam waktu Korea Selatan. Anda boleh tonton teaser dibawah. 

Sumber: Soompi

Related posts

Trailer Ambulance: Jake Gyllenhaal & Yahya Abdul-Mateen II Terajui Filem Thriller Terbaru Michael Bay

Kakimuvee

“One The Woman” Meneruskan Penguasaannya Sebagai Minisiri Paling Ramai Penonton

Zulaikha

Menjelang Finale, Namgoong Min Bersedia Untuk Pertempuran Terakhir Dalam Gambar Terbaru “The Veil”

Zulaikha

Netflix Lancar Trailer Rasmi & Poster Terbaru “Red Notice”

Kakimuvee

Trailer Uncharted Soroti Babak Yang Diambil Dari Permainan Video

Kakimuvee

Kim Seon Ho Berundur Dari 2 Days & 1 Night Musim 4

Kakimuvee

Leave a Comment